Treci la grupa de avansați și dă-l pe spate cu următoarele poziții sexuale!

Home / Health / Treci la grupa de avansați și dă-l pe spate cu următoarele poziții sexuale!
Treci la grupa de avansați și dă-l pe spate cu următoarele poziții sexuale!

Nu e ușor să joci în categoria grea la capitolul poziții sexuale, dar dacă vrei să îl dai pe spate, atunci trebuie să te documentezi puțin înainte de a face acest lucru. Cred că ceva nici ceva exerciții de fitness nu ar strica înainte, pentru a nu ajunge la febră musculară. Un lucru este sigur, o să ai o mare satisfacție atunci când vei pune aceste poziții sexuale în aplicare. Sunt foarte hot și foarte sexy, iar el va fi pur și simplu încântat de inițiativa ta!

Ești pregătită să duci relația ta și sexul la un cu totul și cu totul alt nivel? Atunci, musai trebuie să citești materialul de mai jos, care te va trece instant la grupa de avansați a pozițiilor sexuale, prin puțin antrenament.

Poziție sexuală 1: V-ul extazului

Așează-te cu fundul pe o suprafață mai înaltă, fie că e vorba de o masă, fie că e vorba de un blat de bucătărie. Partenerul tău va sta în fața ta, cu picioarele ușor îndoite și depărtate. Ține-ți mâinile pe umerii lui, iar mâinile lui vor sta pe șoldurile tale, pentru a te putea cuprinde mai bine și pentru a avea cotrol în mișcare. Ridică piciorul drept și poziționează-l pe umărul lui. Fă același lucru cu piciorul stâng. Este o poziție sexuală care necesită ceva flexibilitate, dar vei ajunge la orgasm aproape imediat, atât tu, cât și el.

pozitie sexuala 1

Poziție sexuală 2: Verticala plăcerii

Este puțin mai complicat să pui în aplicare această poziție, pentru că este destul de incomodă, dar merită tot efortul, asta este sigur. Pornește din stat pe spate, cu fața în sus. Cu mâinile pe spate, ridică-ți picioarele și tot spatele, ajungând într-o poziție similară ”lumânării”. Partenerul va sta în fața ta, în genunchi, te va apuca de glezne și îți va aduce genunchii pe umerii lui/sprijiniți de umerii lui. Ia-i mâinile și roagă-l să te țină de șolduri, pentru a putea controla mișcările, este clar că tu nu vei putea face mai nimic din această poziție. Este foarte excitant ceea ce se vede după ce vă poziționați, atât pentru tine, cât și pentru el.

pozitie sexuala 2

Poziție sexuală 3: 2 devin 1

Ai nevoie de puțin antrenament pentru această poziție, pentru că necesită foarte mult control. Pregătește-te! Pune-l să stea întins pe spate, cu fața în sus. Întoarce-te cu spatele la el și coboară către penisul lui în erecție. Întinde-ți picioarele către umerii lui, relaxându-ți bazinul cât poți de mult. Pune-ți picioarele printre picioarele lui, ca un fel de foarfebă a iubirii. Picioarele tale și picioarele lui ar trebui să formeze un fel de X. Mișcările trebuie să fie pe orizontală, înainte și înapoi, pentru maxim de excitare și extaz. Folosește-te de picioare pentru a ajusta orice din această poziție.

pozitie sexuala 3