Trucul pentru păr ondulat care îți va schimba radical viața! Află de la noi care este!

Home / Beauty Tips / Trucul pentru păr ondulat care îți va schimba radical viața! Află de la noi care este!
Trucul pentru păr ondulat care îți va schimba radical viața! Află de la noi care este!

Te-ai plimbat vreodată pe culoarele din magazin sau din farmacie pentru a căuta produsul perfect, care să îți facă buclele să arate minunat?  Căutarea poate fi deosebit de dificil pentru femeile cu păr ondulate care caută beneficii multiple la un produs: volum, definirea buclelor și lista poate continua. În loc să cauți însă produsul perfect, este timpul să apelezi la o altă tactică. Aceasta se numește cocktail de produse și este ceva cu adevărat inedit!

Cocktailul de produse este pur și simplu amestecarea a două sau mai multe produse pentru a satisface nevoile de styling specifice fiecărui tip de păr, explică stilistul Andrita Renee. Prin combinarea de produse diferite, care au proprietăți diferite puteți să obțineți rezultatele dorite. Acum, nu poți amesteca oricare două produse împreună.Trebuie să le alegi cu atenție pe cele care se completează de fapt unul pe altul, aceasta fiind parte integrantă din succesul cocktailului.

Citește și Este sau nu purtatul pălăriilor un obicei care distruge firul de păr?

Specialiștii îți vând un pont pentru a obține luminozitatea și greutatea părului. Amesteci serurile de netezire cu mousse. Serul conferă  un aspect catifelat, lustruit, în timp ce mousse-ul adaugă volum și definește buclele fără a le îngreuna.

Al doilea amestec Renee este un cocktail de ulei de cocos și gel de styling, care fizează părul foarte bine, fără a lăsa buclele  uscate.

Pentru a utiliza aceste cocktailuri, pune un pic de produs în mâini, apoi aplică-l pe păr, pornind cu pieptenele sau degetele de la rădăcină și trecând amestecul prin toată lungimea firului de păr. Nu vrei să concentrezi acest produs pe pielea capului, pentru că o poate încărca inutil. Pentru că vârfurile sunt cele mai expuse, pune mai mult produs acolo.  Nu exagera prima dată când utilizezi cele două produse – cel mai bine este să începi cu o cantitate mică, apoi construiește totul după cum este necesar, la fel cum ați proceda pentru fardul de obraz sau parfum.