Trucuri de frumusețe pe care le vei adora cu siguranță

Home / Beauty Tips / Trucuri de frumusețe pe care le vei adora cu siguranță
Trucuri de frumusețe pe care le vei adora cu siguranță

Trucurile de frumusețe ne fac viața mai ușoară întotdeauna. Mai ales dacă sunt simplu de implementat sau ne scapă de o problemă reală, adică fix așa cum fac trucurile de mai jos. Uite cât de simplu este să scapi de problemele atunci când ai Elli.ro aproape!

Citește și: 5 produse de frumusețe pe care le poți înlocui cu un avocado

Smântâna anihilează gâlmele de la subraț

Pune puțină smântână într-un bol. Apoi, folosind o cârpă umedă sau o dischetă demachiantă, freacă puțin zona subrațului cu ea, după ce o înmoi în smântână. Lasă să acționeze puțin înainte să o clătești. Acidul lactic din smântână va sfărâma acumularea de keratină de la nivelul pielii și te va ajuta să îndepărtezi celulele moarte.

Albește dinții cu turmeric 

Ai nevoie doar de o lingură de ulei de cocos și o linguriță de turmeric. Amestecă-le într-un bol mic până când devin o pasta, apoi folosește periuța de dinți cum ai face-o în moc normal. Turmericul are o textură abrazivă, asemănătoare cu bicarbonatul de sodiu, iar petele de pe dinți ar trebui să dispară imediat. Ar trebui să te clătești foarte bine, pentru a scăpa de nuanța de galben intens a dinților.

Curăță petele de mascara cu un bețișor de ureche înmuiat în cremă

Orice ai face, nu îți folosi degetele pentru a curăța mascara în exces. Agresând pielea ochilor poți înrăutăți aspectul acesteia și poți duce la accentuarea ridurilor. Folosește un bețișor de ureche, care a fost înmuiat în cremă hidratantă pentru a șterge petele de mascara de pe față. Sau poi folosi și fond de ten dacă machiajul tău este aproape gata.

Încălzește ondulatorul de gene cu un uscător de păr

Pentru gene foarte lungi, mai întâi pune ondulatorul de gene sunt un jet de aer cald de la uscătorul de păr pentru 15 secunde, apoi ondulează genele cum o faci în mod normal. Singura diferență va fi la rezultatul finit, vei avea gene cu volum, atât de lungi, că nu îți va veni să crezi că sunt ale tale.

Repară cearcănele cu pătrunjel

Ai nevoie doar de un bol și de pătrunjel proaspăt tocat. Apasă cu o lingură pe frunzele proaspăt tocate pentru a scoate sucul din ele și apoi amestecă acest suc cu apă fierbinte sau iaurt, o lingură. Atunci când amestescul se răcește, ia un șervețel demachiat și îmbibă-l în amestec și pune dischetele pe ambii ochi. Lasă-le acolo timp de 10 minute. Fă acest lucru de două ori pe săptămână, până când începi să vezi diferențe notabile.