Trucuri de frumusețe pe care trebuie să le încerci! Te vor face să câștigi timp și să arăți mereu impecabil!

Home / Beauty Tips / Trucuri de frumusețe pe care trebuie să le încerci! Te vor face să câștigi timp și să arăți mereu impecabil!
Trucuri de frumusețe pe care trebuie să le încerci! Te vor face să câștigi timp și să arăți mereu impecabil!

Se întâmplă ca în unele cazuri să nu ne machiem bine sau să folosim metode greșite pentru îngrijirea tenului, a unghiilor și a buzelor, de exemplu. Nu întotdeauna alegem culorile potrivite pentru machiaj și nici tipul de machiaj care să ne avantajeze. Dar pentru a nu mai avea aceste probleme, venim noi cu o serie de recomandări din partea specialiștilor, pentru a te face să câștigi timp și pentru a te scăpa de grijile care vin odată cu aceste situații. 

Cum trebuie să folosești corect concealer-ul sau ce tipuri de machiaj se potrivesc fizionomiei tale? Cum îți poți face manichiura mai repede? Nu te îngrijora, suntem aici pentru a ajuta. Iată cele mai bune sfaturi care te pot scoate din…probleme.

Ai grijă la concealer

Am mai vorbit într-un material despre modul în care folosești concealer-ul, dar simțim nevoia să ne repetăm. Este poate unul dintre cei mai importanți pași în make up. Pentru un look natural, folosește cât mai puțin concealer. Dacă te dai în exces, nu vei ascunde pungile de sub ochi, ci doar vei atrage atenția asupra lor. Pentru un look natural, folosește cât mai puțin concealer, care se potrivește nuanței de ten pe care o ai.

Fixează-ți rujul

Un ruj care stă la locul lui este foarte important, altfel vei lăsa urme inestetice. După ce te dai cu ruj, aplică un servețel deasupra buzelor și fixează rujul cu pudră translucidă. Pur și simplu aplici pudra peste servețe, în zona buzelor. Nu aplica direct pe buze, efectul nu va fi același.

Folosește măști de față

Măștile de față îți vor ajuta tenul, și încă foarte mult. Folosește procesul numit multi-masking, adică să aplici mai multe măști pe față în același timp, pentru diferite probleme ale tenului. Dacă ai probleme cu zona T, dar obrajii uscați, de exemplu, poți folosi pentru obraz măști hidradante, o mască de cărbune pentru frunte, nas și bărbie. Și ai rezolvat problema. Machiajul se va așeza altfel acum!

Mascara

Pentru gene cu mai mult volum, apasă cu mascara ușor la baza genelor. Le va face să pară mai pline. Plus că acest procedeu oferă și senzația de eyeliner în ceea ce privește ochii.

Alege blush-ul potrivit!

Blush-ul îți face pielea să arate strălucitoare, mai ales în zona pomeților, pe care o și scoate în evidență. Grijă mare la cum alegi nuanța de blush, să se potrivească tenului și nevoilor tale. Texturile diferă, iar efectul pe care acestea în au asupra tenului diferă și el.

Nu mai folosi creioane pentru sprâncene

Dacă te-ai săturat de creioanele de sprâncene și de finisajul greoi pe care îl oferă acestea, înlocuiește-le cu o nuanță maro de fard, dedicată special acestei zone. Recomandat ar fi ca pentru interiorul sprâncenelor să folosești un fard mai deschis, iar pentru restul, mai închis, pentru un aspect natural.

Folosește creion de buze

Creionul de buze îți păstrează rujul la locul lui și îl face să fie mai rezistent. Așa că nu te sfii să îl folosești atunci când e nevoie.