0

Trucuri inedite de vestimentație: cum să dai impresia că ești mult mai slabă?

Uneori trebuie să ascundem kiolgramele în plus, cel puțin până ajungem la o sală de sport sau la un masaj care să ne ajute să scăpăm de grăsime. Până atunci, ne descurcăm cu ce avem, iar o soluție este să reușim să ne îmbrăcăm corespunzător. Dacă vrei să pari mai slabă, dar nicio idee cum să faci acest lucru, mai jos îți arătăm câteva metode ideale pentru a-ți accesoriza ținuteșe în așa fel încât să arăți mai suplă.

Alege o rochie dreaptă

O ținută care să-ți acopere imperfecțiunile este perfectă. Asta dacă știi să o alegi. O rochie dreaptă, ușor mulată pe corp, cu un sacou care să-ți acopere posteriorul și un toc este tot ce ai nevoie. Această vestimentație te va face să pari mai slabă, dar și mai înaltă. Fiți atente la nasturi, ar trebui să fie doar un singur rând.

Alege sutienul potrivit

Atunci când sutienul vă strânge și sânii ies în evidență atrag mai mult atenția și asupra grăsimii de pe margine, cum ar fi burta, ori grăsimea de pe spate sau brațe. Dacă aveți ceva kilograme în plus, optați pentru ținute mai largi și sutiene în care să vă simțiți confortabil.

Adaugă o pată de culoare unei imagini monocrome

Creeați o ținută în ton și adăugațu un detaliu jachetei, tricoului sau topului. Este un mod grozav de a distrage atenția de la alte probleme de cum ar fi kilogramele 😀

Optează pentru o rochie siluetă pară 😀

O formă trapezoidală fără părți subțiri, ca în anii ’60, sau rochiile drepte ale anilor ’20 sunt exact ceea ce aveți nevoie pentru a crea o imagine perfectă.

Alege o ținută cu nasturii puși unde trebuie 

Deșii nasturii sunt un element poate irelevant, ei contează foarte mult în ținuta noastră. Dacă ai burtă, iar nasturii de la tricou, rochie sau bluză sunt chiar în jurul abdomenului, atunci vor atrage atenția asupra grăsimii, iar burta va părea mai mare

Evitați țesăturile foarte subțiri

Materialele ușoare se mulează mai rapid pe corp și vă scot în evidență șoldurile și grăsimea. Mai bine alegeți materiale mai groase care să stea mai fixe. De altfel, evitați țesătura îngroșată sau dublă care va adăuga doar un volum mai mare corpului vostru.

Nu purta tricouri strâmte 

Dacă aveți șoldurile foarte late și picioarele groase ar fi bine să renunțați la tricourile băgate în pantaloni și maiourile foarte mulate pe corp. Vă vor scoate în evidință și mai mult corpul, în special partea jos, ceea ce nu doriți. Mai bine lăsați tricoul lejer, iar deasupra puteți opta pentru o jachetă.

Alege geanta perfectă

Dacă geanta ta este mică și mai puțin voluminoasă, toată atenția se va duce către corp. Dacă nu vrei să atragi atenția către anumite părți ale corpului, atunci optează pentru o geantă mai voluminoasă, care să atragă privirile mai mult decât tine. Veți părea mai slabe cu această ocazie. Femeile mai scunde ar trebuie să ia o mărime medie.

Alege culori mate pentru ținute

Materialele lucioase vor atrage mereu atenția, ori culorile vii, însă vestimentațiile mate vor fi exact ce aveți nevoie pentru a nu scoate în evidență imperfecțiunile.

S-ar putea să-ți placă și...