Vei întineri cu cel puțin 10 ani! Trucuri de stylish care te vor face să arăți mereu în formă

Home / Fashion / Vei întineri cu cel puțin 10 ani! Trucuri de stylish care te vor face să arăți mereu în formă
Vei întineri cu cel puțin 10 ani! Trucuri de stylish care te vor face să arăți mereu în formă

Nu putem fi mereu tinere, iar atunci când ajungem la vârsta de peste 40 de ani credem că piesele vestimentare care ni se potrivesc sunt cele mai puțin îndrăznețe. Total greșit! La orice vârstă poți aplica trucuri styling care nu numai că te fac să arăți foarte bine, dar te fac și să arăți mai tânără.

Citește și: Fashion tips by Elli.ro: Trei idei de ținute care te scot din impas de fiecare dată!

Dacă respecți aceste mici sfaturi, succesul îți este asigurat 🙂

Strech-ul este în trend

Nu te mai chinui să îți alegi blugii perfecți, care niciodată nu ți se potrivesc pe șolduri sau dacă ți se potrivesc pe șolduri trebuie să se așeze urât în alte părți, la fel de relevante. Alege o pereche de pantaloni strech, care să imite denimul, dar care să nu îți mai dea atâtea bătăi de cap. Ține minte însă că acest tip de pantaloni nu ar trebui să fie exagerat de mulați.

Alege culoarea cea mai închisă

Jeanșii de culoare închisă dau întotdeauna mai bine decât cei deschiși la culoare. Par mai eleganți și chiar dacă se decolorează, efectul asupra privitorului va fi același, nu ăi vor da senzația de nuanță spălăcită. Plus că subțiază foarte mult.

Cumpără negru

Există un motiv pentru care negrul rămâne clasic- arată minunat! A te îmbrăca într-o nuanță mai închisă la culoare este un alt truc fashion pe care trebuie să începi să îl aplici. O nuanță mai închisă pare întotdeauna mai scumpă și tinde să ascundă uzura materialului.

cum sa arati bine piese vestimentare

Atenție la tunsoare sau coafură

Dacă vrei să te duci la un eveniment, atunci nu experimenta cu o nouă tunsoare sau cu o coafură pe care nu ai mai încercat-o niciodată. Nu este cazul. Este suficient și sigur, în același timp, să îți faci ceva simplu și elegant, pentru a nu risca întregul outfit.

Măsurile potrivite contează

Îți repetăm doar că îți stă bine în haine care ți se potrivesc și par croite pe tine, chiar dacă nu sunt făcute la comandă. Așa că mare atenție la cum îți alegi măsurile, pentru a da această impresie.

Bust mai mic

Dacă vrei să îți minimizezi bustul(cu toate că nu înțelegem de ce ai vrea să faci asta), alege culori simple și neutre în partea de sus și o culoare mai puternică în partea de jos. Dacă vrei să pari mai mică, ca și dimensiuni, alege imprimeuri micuțe, care pot păcăli ochiul și pot crea efectul de iluzie optică.

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.