Tunsori la modă care te vor inspira să îți schimbi look-ul în această vară!

Home / Beauty Tips / Tunsori la modă care te vor inspira să îți schimbi look-ul în această vară!
Tunsori la modă care te vor inspira să îți schimbi look-ul în această vară!

Cele mai multe femei tind să se plângă vara de părul lor. Fie pentru că buclele tind să se lipească de ceafă, fie pentru că parul lung devine aspru, fie pentru că părul nu mai stă cum stătea înainte. Există o rezolvare pentru toate aceste probleme, iar aceasta este o tunsoare ”sănătoasă”. Tunsoare potrivită poate aranja această problemă, iar dacă te hotărăști să faci acest pas, atunci te poți inspira din câteva tunsori la modă, pe care vedetele de la Hollywood  l-eau adoptat deja!

Bob texturizat

Cele care își doresc ca atunci când își usucă părul, acesta să aibă un aspect natural, cu mici onduleuri, trebuie să aleagă un bob texturizat. Acest tip de tunsoare trebuie să vină ca și lungime între bărbie și umeri, cu o linie dreaptă, ceea ce va da părului aspectul de greu și bogat, încadrând fața perfect. Atunci când ajungi la salon, încearcă să îi explici stilistului că vrei un bob pe mai multe straturi și roagă-l să îl păstreze suficient de lung astfel încât să îș poți lega într-o coadă. tunsori bob

Bucle Flash Dance

Gândește-te la filmul Flash Dance și la buclele pe care le avea personajul principal feminin. Buclele sunt hot! Poți obține acest gen de tunsoare și acest gen de look, dacă onduleul natural al părului te ajută puțin. Părul este mai greu, dând o formă de piramidă capului. Iar acest tip de geometrie est foarte la modă acum. Cere-i stilistului să limiteze texturizarea, pentru că în acest fel vei avea mai mult volum către capătul piramidei.

tunsori 2

Tunsoare periuță

Acest tip de tunsoare este pentru femiele cu adevărat curajoase. Tunde-te periuță, dar asumă-ți până la capăt tunsoarea. Pentru a o face puțin mai feminină, poți alege să își decolorezi părul sau să îl deschizi cu câteva tonuri. Poți adăuga și culori pastel, dacă te încântă ideea. Stilistului nu trebuie să îi ceri decât să te tundă periuță, dar să îți lase calota puțin mai lungă.

tunsori 3

Pixie

Este o tunsoare cât se poate de versatilă, sexy și chic. O poți face foarte scurtă, cu partea de sus puțin funk, în unghiuri și tăieturi care să îți încadreze foarte bine fața. La nivelul urechilor, ar trebui să fie foarte scurtă, aproape periuță, pentru a nu da mult volum în părți. Când ajungi la salon, cere un pixie modern. Vor ști ei ce să facă!

 

tunsori4