Uite cum să folosești bicarbonatul de sodiu și uleiul de cocos pentru a arăta cu 10 ani mai tânără!

Home / Beauty Tips / Uite cum să folosești bicarbonatul de sodiu și uleiul de cocos pentru a arăta cu 10 ani mai tânără!
Uite cum să folosești bicarbonatul de sodiu și uleiul de cocos pentru a arăta cu 10 ani mai tânără!

Încă mai folosiți produse scumpe pentru îngrijirea tenului, care sunt pline de ingrediente chimice? Acele produse vă pot curăța fața, dar vă și expun pielea la to felul de toxine și chimicale, care fac mai mult rău tenului decât bine. În acest articol vei descoperi cum poți face o loțiune de curățare a feței, naturală și eficientă!  Nu numai că va curăța porii și vă va ajuta să eliminați punctele negre,  dar va înelimine celulele moarte ale pielii, a scăpa de excesul de murdărie și de a îndepărta și celulele moarte, cicatricile și roșeața! 

De ce ingrediente avem nevoie pentru a face acest demachiant facial uimitor? Doar de bicarbonat de sodiu și ulei de nucă de cocos.

Este posibil să știi deja cât de puternic este bicarbonatul de sodiu, un ingredient într-adevăr multifuncțional.  Dar știi că bicarbonatul de sodiu, este folosit de producători pentru a crea produse cosmetice pentru păr, dinți și ten, de mai bine de 100 de ani? Bicarbonatul de sodiu este foarte eficient pentru a vindeca acneea, menținând nivelul normal de pH-ul al tenului.

Rețeta care i-a supărat pe cei din industria farmaceutică! Două ingrediente fac mai mult decât toate pastilele din lume!

Uleiul de nucă de cocos este un ingredient care are capacitatea de a hidrata și de a vindeca pielea, datorită proprietăților sale antibacteriene. Uleiul de cocos a fost mult timp cunoscut ca un produs natural care poate promova sănătatea pielii.

Folosiți bicarbonat de sodiu și ulei de cocos pentru a face un demachiant de față natural!

Ce să pregătiți:

  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
  • 2 lingurițe de ulei de nucă de cocos extra virgin

Mod de preparare:

Se amestecă bicarbonatul de sodiu și ulei de cocos într-un castron mic, până când veți obține o pastă. Aplică pasta pe piele și masează ușor. Apoi se lasă în jur de 5 minute. să acționeze. După aceea, clătiți-vă cu apă caldă și masați zona încă o dată.

Puteți avea un ten frumos și curat, fără acnee, riduri și puncte negre folosind acest remediu natural!