Uite cum scapi de coatele și genunchii negri, aspri și crăpați în doar o săptămână! Remediul natural din bucătăria ta

Home / Beauty Tips / Uite cum scapi de coatele și genunchii negri, aspri și crăpați în doar o săptămână! Remediul natural din bucătăria ta
Uite cum scapi de coatele și genunchii negri, aspri și crăpați în doar o săptămână! Remediul natural din bucătăria ta

Dacă te confrunți cu această problemă, atunci ar trebui să citești acest articol până la final. Elli.ro a descoperit un remediu natural pentru a scăpa de coatele și genunchii negri și aspri în doar o săptămână. Tot ce trebuie să faci este să ții cont de sfaturile de mai jos. Atât femeile, cât și bărbații își doresc o piele fină, fără imperfecțiuni. Dacă nu există încă un remediu pentru tinerețea fără bătrânețe, putem cel puțin să avem grijă de pielea noastră din timp.

Vrei să porți o rochie sau un tricou, însă îți este rușine să te dezbraci tocmai din acest motiv: ai coatele și genunchii negri, iar pe deasupra pielea este și aspră. Ei bine, există un remediu natural care te poate ajuta în acest sens. Nu costă foarte mulți bani și îl poți găsi în orice magazin. Noi o vă oferim câteva sfaturi de frumusețe utile pentru a scăpa de această problemă. De asemenea, vă va îmbunătăți aspectul și veți obține o piele de culoare mai deschisă doar prin utilizarea unor ingrediente care le aveți deja în bucătărie. Mai mult decât atât, această îngrijire a pielii nu vă va lua prea mult timp, iar rezultatul va veni rapid.

Scapă de negrul de pe coate sau genunchi cu ajutorul unei lămâi
Lămâie și bicarbonat de sodiu. Se taie o lâmaia în două bucăți, după care se presară o linguriță de bicarbonat de sodiu peste feliile de lămâie și se freacă atât genunchii, cât și coatele timp de două minute. După aceea, lăsați să acționeze timp de 15 minute, ia apoi vă spălați cu apă călduță. La final, vă puteți hidrata pielea cu ulei de măsline sau de cocos. Într-o săptămână veți vedea rezultatele, însă dacă nu vedeți nicio schimbare, în cazul acesta prelungiți procesul cu încă două săptămâni.


Lămâie și miere. Se taie lămâia în două și se pune la uscat, iar apoi, după câteva minute, adăugați o linguriță de miere, după care se lasă la macerat. Mai lăsați câteva minute, iar apoi vă frecați coatele cu mixtura. Vă spălați după 10 minute cu apă rece. Acest procedeu vă va lumina coatele și genunchi instantaneu. De asemenea, se vor elimina celulele moarte de pe piele, iar impuritățile vor dispărea.

Suc de lămâie și glicerină. Se prepară un amestec format din părți egale de suc de lămâie și glicerină pentru coate și genunchi. Vă dați cu soluția obținută seara, inainte de culcare. Se repetă în fiecare zi, timp de o săptămână pentru a vedea o îmbunătățire în culoarea pielii.

Iată două trucuri pentru a scăpa de negrul de pe coate și genunchi cu zahăr

Zahărul poate fi un exfoliant pentru pielea ta. Îndepărtează celulele moarte ale pielii și face pielea netedă și curată.

Zahăr, praf de orez și miere. Unul dintre cele mai importante motive pentru care coatele sau genunchii se fac negri este acumularea celulelor moarte ale pielii. Pentru a avea o piele fină aveți nevoie de exfolierea profundă o dată în 3 zile. Se prepară o pastă de exfoliere prin amestecarea 2 lingurițe de zahăr cu o lingură de pudră de orez și 1 lingură de miere. Aplicați o cantitate mică în palmă și frecați în mișcare circulară cu presiune. Faceți acelați lucru mai multe zile cu cinci minute înainte de duș.

Zahăr și ulei de măsline. Aplicați o cantitate mică de zahăr în amestec cu o lingură de ulei de măsline, după care masați și frecați cinci minute zona întunecată. 
Elimină negrul de pe coate cu un castravete
Castravetele conține vitamina A si C, ajutpă la regenerarea pielii, iar după ce îl folosiți veți avea pielea frumoasă, radiantă și protejată de razele UV. De asemenea, ajută la albirea pielii și este folosit și ca un calmant.
Castravete și suc de lămâie. Se combină 2 linguri de suc de castravete cu 1 lingură de suc de lămaie. Aplică amestecul pe zonele afectate, iar apoi clătește după 20 de minute. Acesta este unul dintre remediile cele mai utile de albire, care elimină negrul de pe coate și genunchi într-o perioadă foarte scurtă.
Aloe Vera vă ajută să scapi de coatele negre

Aloe vera și apa de trandafiri. Puneți la rece pentru o oră aloe vera și apa de trandafiri, după care amestecați două linguri de gel de aloe vera cu câteva picături de apă de trandafir, iar apoi băgați mixtura timp de 15 minute la frigider. Apoi, masează pasta pe genunchi și coate. Nu necesită clătire.