Uite cum se prepară masca de față care te scapă de puncte negre și acnee!

Home / Beauty Tips / Uite cum se prepară masca de față care te scapă de puncte negre și acnee!
Uite cum se prepară masca de față care te scapă de puncte negre și acnee!

Înainte de a începe cu acest articol, am dori să vă punem o întrebare simplă –  aveți probleme ale pielii? Ei bine, dacă răspunsul este da – atunci cu siguranță vă aflați în locul potrivit, pentru că vă vom spune cum să faceți cea mai eficientă mască de față, care elimină punctele negre și alte probleme ale pielii. Veți fi uimite de rezultate!

Această mască de față vă ajuta să rezolvați toate problemele pielii. Știm deja că multe dintre voi folosesc tratamente scumpe și produse cosmetice scumpe pentru a scăpa de punctele negre, acnee etc. Din fericire, nu trebuie să cheltui banii pe astfel de tratamente, deoarece această masca are proprietăți calmante și de hidratare, ajutându-te să scapi de puncte negre încăpățânate. O poți face acasă, folosind aceste instrucțiuni simple!

Ai acnee? Uite ce ar trebui să mănânci pentru a o face să dispară

Iată ce trebuie să faci:

Ingrediente:

  • 2 boluri
  • 1 ou
  • șervețele de hârtie, prosop de bucătărie de hârtie sau hârtie igienică

Mod de preparare:

Iată ce trebuie să faci – în primul rând, trebuie să tai șervețele de hârtie în bucăți mici, în funcție de locul pe care doriți să aplicați masca: obraji, frunte, sub ochi, bărbie. Apoi, aveți nevoie să separați gălbenușul de albuș și să amestecați bine albușul cu o furculiță.  Asigurați-vă că lăsați șervețelul uscat timp de 30 de minute în bolul cu albuș, pentru a se înmuia bine. Aplicați pe față și după 30 de minute, trebuie să-l decojiți foarte atent de pe față. Și atunci când ați terminat cu asta – trebuie să clătiți fața cu apă călduță. Albușul de ou este cel care vă va ajuta să eliminați toate impuritățile și punctele negre de pe față.