Uite de asta ar trebui să pui miere și scoțișoară pe pâine în fiecare zi! Corpul tău va cunoaște transformări!

Home / Diet and Fitness / Uite de asta ar trebui să pui miere și scoțișoară pe pâine în fiecare zi! Corpul tău va cunoaște transformări!
Uite de asta ar trebui să pui miere și scoțișoară pe pâine în fiecare zi! Corpul tău va cunoaște transformări!

Până acum, ar trebui să cunoașteti cu toții puterile de vindecare pe care această combinație miraculoasă. Mierea cu scorțișoara sunt foarte eficiente în tratarea multor boli, ucide virusuri și nivelul ridicat de colesterol și de zahăr. Iar acestea sunt alimente relativ ieftine, disponibile în toate magazinele. Uite de ce ar trebui să consumi miere cu scorțișoară pe pâine în fiecare dimineață!

Beneficiile mierii cu scorțișoară pentru sănătate și dietă:

Boală de inimă

Ar trebui să faceți o pastă de miere și scorțișoară pudră. Se întinde pe pâine în loc de gem și se mănâncă regulat pentru micul dejun. Acest lucru va reduce nivelul de colesterol în artere și previne atacurile de cord.

Artrită

Se amestecă două linguri de miere și o linguriță de scorțișoară pudră într-un pahar cu apă caldă. Bea-l în fiecare dimineața și seara. Cu un consum regulat poți ajuta chia și la vindecarea artritei cronice.

Cum poți deosebi mierea artificială de cea naturală! Uite tot ce trebuie să știi despre asta!

Infecție a vezicii biliare

Într-un pahar de apă caldă se amestecă două linguri de scorțișoară pudră și o linguriță de miere. Bea-l în fiecare zi. Acest lucru va distruge microbii din vezica biliara.

Colesterol

Se amestecă două linguri de miere și trei lingurițe de scorțișoară într-un pahar mare de ceai. Atunci când bei, nivelul de colesterol va fi redus cu 10 la sută în primele două ore.

Răceală

Dacă suferi de răceli, sa ia o lingură de miere cu un sfert lingură de scorțisoară. Ia-o trei zile la rând. Acest lucru va rezolva răceala comună, tusea cronică și congestia sinusurilor.

Dureri de stomac

Mierea combinată cu dureri de scorțișoară este o cură pentru stomac. Ia acest amestec în mod regulat pentru a eradica ulcerul.

Sistemul imunitar

Consumul zilnic de miere și scortișoara pudra întărește sistemul imunitar și protejează organismul de bacterii și virusuri

Gripă

Medicii spanioli au descoperit că mierea conține ingrediente naturale care omoară virusurile și protejează împotriva gripei.

Pierdere în greutate

Se toarnă apă fiartă peste miere și scorțișoară pudră într-un pahar cu apă. Bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol – o jumătate de oră înainte de micul dejun. Cu un consum regulat, aceasta va ajuta la slăbit și la pierdea în greutate la persoanele obeze.

Halitoza

Locuitorii din America de Sud fac gargară cu apă caldă cu miere și scorțișoară în fiecare dimineață. Acest lucru îi ajută să-și păstreze prospețimea respirației pe tot parcursul zilei.