0

Uleiul care îți regenerează părul și ajută la creșterea podoabei capilare / VIDEO

Căderea părului reprezintă o problemă pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau sex. Orice persoană care se confruntă cu afecțiuni la nivelul scalpului, care determină pierderea părului, ar trebui să meargă să consulte un medic specilist. Stresul este inamicul principal. Din cauza stresului pierdem foarte mult păr. Mai sunt și factorii genetici, dar și produsele pe care le folosim pentru întreținerea podoabei capilare. Noi am descoperit o metodă inovatoare care ajută la regenerarea și creșterea părului. Un păr sănătos este egal cu o persoană sănătoasă.

Scorțișoara este un ingredient minune care ajută la regenerarea și creșterea părului. Scorțișoara este folosită în multe bucătării ale lumii datorită proprietăților benefice pe care le aduce organismului uman. Scorțișoara este folosită chiar și în cosmetică și sănătate, deoarece ajută organismul să se regenereze și pielea să devină mai netedă, mai strălucitoare.

Pe cât este de bună în uz intern și extern, atât este de bună scorțișoara și în tratamentele capilare. Scorțișoara stimulează creșterea părului, elimină mătreața și întărește foliculii de păr. Uleiul de scorțișoara poate face adevărate minuni dacă este folosit regulat.

Cum prepari uleiul de scorțișoară

INGREDIENTE: Pentru a realiza o mască din ulei de scorțișoară aveți nevoie de:

  • 4-5 linguri de ulei de nucă de cocos
  • 1 linguriță de miere
  • 1 linguriță de pulbere organică de scorțișoară

PREPARARE: Pentru a reliza această mască, adăugați 4 – 5 linguri de ulei de nucă de cocos într-un castron, ori câte sunt necesare în funcție de lungimea și grosimea părului. Apoi, adăugați 1 linguriță de miere și amestecați bine, după care adăugați o linguriță de pudră de scorțișoară. Puneți compoziția la cuptorul cu microunde pentru 20 de secunde și amestecați.

La final, puteți aplica masca pe păr și pe scalp, după care masați prin mișcări circulare. Nu încercați această mască dacă sunteți alergic la unul dintre ingrediente.

FOTO: theindianspot.com
FOTO: theindianspot.com
Beneficiile uleiului de scorțișoară
  • Uleiul de scorțișoară poate trata diverse probleme de păr, cum ar fi subțierea părului, căderea părului și matreața.
  • Poate stimula, de asemenea, creșterea părului.
  • Uleiul de scorțișoară este foarte popular pentru tratarea problemelor de păr, iar avantujul este că acest ingredient este natural și la îndemâna oricui. Nu costă o avere și poate fi folosit de oricine. 
  • Ajută la calmarea scalpului și, de asemenea, ajută la eliminarea mâncărimii.
  • Scorțișoara împreună cu ulei de nucă de cocos nu numai că face părul puternic și reduce căderea părului, dar, de asemenea, hidratează și îl împiedică să se usuce sau să devină gras.
  • Mierea calmează, de asemenea, foliculii de păr și porii de pe scalp și împiedică ruperea părului sau căderea părului.
Masca se potrivește tuturor tipurilor de păr

Utilizarea regulată a acestei măști întărește foliculii parului, poate fi un stimulator de creștere a părului. Masca este bogată în colina (este o vitamina hidrosolubila care intervine in degradarea acizilor grasi), care hidratează scalpul, vitaminele care întăresc vasele de sânge și regenerează celulele pielii si activează circulația sângelui. Proprietățile antioxidante ale aromelor de scorțișoară protejează părul de influența negativă a factorilor externi precum stresul, temperatura scăzută sau radiațiile.

FOTO: PEXELS.COM

S-ar putea să-ți placă și...