Un frappe delicios și răcoros cu afine și migdale. Perfect pentru o zi de vară!

Home / Lifestyle / Un frappe delicios și răcoros cu afine și migdale. Perfect pentru o zi de vară!
Un frappe delicios și răcoros cu afine și migdale. Perfect pentru o zi de vară!

Pentru că temperaturile depășesc acum 30 de grade și singurul lucru pe care vrei să îl faci este să găsești puțină răcoare și să dai un refresh organismului, soluția cea mai la îndemână ar fi un frappe delicios pe care poți să îl prepari acasă. Te vei răcori instant și vei avea parte de un boost de energie, care te va ajuta să trecu cu bine peste întreaga zi. Așa se prepară frappe-ul cu afine și migdale. Te vei îndrăgosti instantaneu de el!

Ingredientele de care ai nevoie pentru acest frappe sunt următoarele:

  • o banană înghețată
  • 2 căni de afine congelate 
  • 2 linguri de unt de migdale;
  • o cană de spanac proaspăt 
  • 2 căni de lapte de migdale fără zahăr

Cum se prepară

Pune toate ingredientele într-un blender(banana, afinele, untul de migdale, spanacul și laptele de migdale fără zahăr) și amestecă până când toate ingredientele se transformă într-o cremă. Pentru acest lucru este nevoie de 10 minute. Nu pune topping peste acest frappe, chiar dacă te simți tentată să faci acest lucru. Nu îți va face bine pentru sănătate.

Acest frappe poate înlocui cu succes micul dejun. Spanacul este foarte bogat în antioxidanți și fier, la fel ca și afinele, care au un rol puternic și în lupta împotriva cancerului(ca orice fruct mov, de altfel). Savurează acest frappe pe îndelete cu prietenii tăi, pentru că porția din rețeta de mai sus este pentru 4 persoane.

Dacă ți-a plăcut, nu ezita să ne spui. Sau dacă ai alte idei de frappe-uri sau smoothie-uri răcoritoare, le așteptăm cu mare drag!