Un produs revoluționar lovește piața! Tampoanele care conțin cannabis sunt acum la mare căutare!

Home / Lifestyle / Un produs revoluționar lovește piața! Tampoanele care conțin cannabis sunt acum la mare căutare!
Un produs revoluționar lovește piața! Tampoanele care conțin cannabis sunt acum la mare căutare!

Menstruația poate provoca un disconfort foarte mare, iar acest lucru este foarte bine cunoscut de toate femeile din lume. Crampele și durerile de burtă sau de spate pot fi o reală problemă în acele zile. De acum însă, există o alternativă pentru acest disconfort, care înlocuiește toate analgezicele din lume. Această alternativă sunt un produs revoluționar și contestat de mulți, care promite să ia durerea cu mâna! Este vorba despre tampoanele cu… cannabis! 

De-a lungul timpului, doctorii s-au folosit de tot felul de metode pentru a trata crampele abdominale asociate cu menstruația, fără prea mare succes însă. Singura variantă care există este cea a analgezicelor, care acționează cu eliberare lentă și pot ameliora cumva crampele asociate acelor zile. Însă Morton BARKE,  un ginecolog și director medical pensionat al unui centru de evaluare medicală marijuana din California nu este ca alți doctori. El a declarat  că soluția pentru aceste probleme ar fi consumul de canabis, o “modalitate fantastică” pentru a ajuta pacienții cu dismenoree sau perioade menstruale dureroase.

Top 6 celebrități dependente de sex! Nici nu ți-ai fi imaginat vreodată că este vorba despre ei

Și așa au apărut tampoanele ”Foria Relief”  pe piață, tampoanele impregnate cu..cannabis.  Un pachet de 4 astfel de tampoane costă 44 $ și conțin doar trei ingrediente (toate naturale!): unt de cacao organic, CO2 extras din ulei de canabis, și un isolat de canabidiol, una dintre principalele substanțe active din marijuana. Atunci când sunt introduse intravaginal, ingredientele activează receptorii canabinoizi în regiunea pelviană și, conform The Soul Hearty, face ca nervii din uter, col uterin și ovarele să blocheze durerea.

Pentru cei care se întreabă dacă ele induc și un efect euforic, răspunsul este NU. Nu fac asta.  Au un sistem de livrare special, care trimite medicamentul direct acolo unde este nevoie, maximizând procesul de alinare a durerii, fără a induce o stare psihotropică, potrivit site-ului companiei.

Recenziile clienților pentru acest produs spun că le-a ajutat să scape de crampe în mai puțin de opt minute, fiind eficace și pentru durerile de spate.