Un simplu ingredient și cicatricile tale vor dispărea

Home / Beauty Tips / Un simplu ingredient și cicatricile tale vor dispărea
Un simplu ingredient și cicatricile tale vor dispărea

Ceapa este o leguma cu o aromă specifică, și de aceea este evitată de cele mai multe ori. Datorită faptului că ceapa este cât se poate de bogată în potasiu, calciu, magneziu, fosfor și vitamina C, această legumă joacă un rol important în industria frumuseții și este, de asemenea, utilizată în scopuri medicale. În acest articol veți citi despre cum ceapa poate trata cicatrici și cum poate îmbunătăți starea de sănătate a pielii.

Extractul de ceapă este foarte eficient pentru cicatrici, care sunt ușor de observat datorită texturii lor pe piele. Rezultatele acestui tratament pot fi observate după 6 sau 8 săptămâni. Pentru acest tratament, veți avea nevoie doar de:

  • detergent de vase
  • apă
  • gheaţă
  • termometru
  • filtre de cafea
  • apă distilată
  • sare
  • două recipiente medii

Instrucțiuni:

Se amestecă 3 grame de sare cu 10gr de săpun. Se taie ceapa în bucăți mici și se introduc într-unul din recipiente cu amestecul de sare și săpun, se amestecă bine. Se pun într-o baie de apă timp de 15 minute și se amestecă în mod constant, amestecând la fiecare  5 secunde. Utilizați filtrul de cafea pentru a strecura amestecul peste al doilea container. Amestecul va deveni spumă, în timp ce extractul de ceapa va picura în recipient. Când ați terminat, apliați acest extract pe piele sau zonele afectate, o dată sau de două ori pe zi, fie prin aplicarea directă sau prin amestecare cu o cremă hidratantă.

Modul în care ultravioletele îți afectează pielea! Uite ce spun dermatologii!

Dacă folosiți acest extract pentru prima dată, utilizați cantități mici pe zona afectată doar pentru a vă asigura că nu există nici o reacție alergică pe piele. Dacă există o roșeață și / sau iritații pe piele, opriți tratamentul. Pentru rezultate optime, păstrați zona afectată hidratată. Cicatricile vor dispărea treptat-treptat, iar aspectul general al pielii se va îmbunătăți.