Unde se uită bărbații prima dată? La suflet sau la dimensiunea bustului?

Home / Health / Unde se uită bărbații prima dată? La suflet sau la dimensiunea bustului?
Unde se uită bărbații prima dată? La suflet sau la dimensiunea bustului?

Îi vrem desprinși din povești, călare pe un cal alb, dacă se poate. Și cu un buchet de flori la subraț. Tot dacă se poate, să fie și frumoși, și deștepți, și amuzanți, de sensibili ce să mai vorbim! Bărbatul modern însă nu este așa. Sau dacă este, o va ascunde destul de bine până în momentul în care te va cunoaște suficient de mult încât să se simtă confortabil să facă asta. Bărbatul modern este pragmatic. Alege ce îi place și când îi place. Și pentru că sunt pragmatici, ei caută mai întâi ca femeia să îndeplinească niște calități fizice. Pe celelalte, le lasă pe locul al doilea. Care sunt trăsăturile fizice de care bărbații sunt atrași, în primul rând? Le afli mai jos.

Psihologic vorbind, femeile sunt cu sufletul, iar bărbații cu… fizicul. Este un lucru demonstrat științific și culmea, preluat tot de la animale. Pentru a-și alege ”ursita”, subconștient, bărbații caută o anumită tipologie: să aibă forme pline, să fie voluptoasă, pentru a purtea purta în pântece un copil. În mod evident, nu este indicat să întrebi asta un bărbat în momentul în care te întâlnești cu el, pentru că va nega cu siguranță. În plus, este posibil să nu fie conștient de acest lucru.

Sâni

Pare un pic colipăros și adolescentin, dar acesta este primul lucru la care se  uită bărbații atunci când văd o femeie. Bustul trebuie să fie generos, în marea partea a cazurilor, pentru că la nivel mental, ei asociază acest lucru cu legătura cu maternitatea. Nu trebuie însă să fii dezamăgită dacă ai bustul ceva mai mic. Sunt bărbați care preferă sânii mai mici, dar sunt foarte atenți la forma lor. Așa că dacă vrei să ii dai pe spate la prima întâlnire, poartă o bluză sau un tricou care lasă să se întrevadă formele. Foarte probabil, el nu va fi prea atent la discuție, dar ai tu grijă să îl redirecționezi.

Fund

Da, și fundul este un element esențial în alegerea femeii de lângă ei. Cu cât este mai bombat și mai bine conturat, cu atât mai bine. Nu neapărat că vor avea pe ce să pună mâna, dar bărbaților le plac formele foarte bine definite. Aici, poți păcăli puțin, dacă nu ești prea generoasă la acest capitol. Poți apela la acel tip de lenjerie intimă care funcționează ca un push up pentru posterior. Pe moment, îl vei induce puțin în eroare. Întrebarea este dacă vrei cu adevărat să faci asta.

Buzele

Dacă buzele nu ar fi fost importante pentru imaginea unei femei, probabil că nu s-ar fi inventat rujul. Buzele pline sunt senzuale și îi ispitesc pe bărbați. Dacă mama natură nu ți-a oferit acest dar, un ruj în nuanțe puternice sau un pump-up lipstick te va salva din această situație. Nu exagera însă, există și alte modalități de a-i arăta că ești senzuală și interesată. Din când în când, îți poți mușca buza de jos, pentru a da de înțeles că îl vrei. Gestul în sine este irezistibil pentru bărbați.

Ochii

Ochii sunt oglinda sufletului. În cazul nostru, o fereastră în care ei, bărbații, se pot pierde. Ai mare grijă cum deschizi această fereastră și ce lași tu să iasă pe ea, pentru a nu fi intepretat greșit. Ochii pot spune multe, iar cineva atent la aceste detalii, va prinde din zbor mesajul pe care tu vrei să îl transmiți.

Mâinile

Cu toate că nu par, bărbații sunt foarte atenți la degetele și unghiile unei femei. Și cum cele de la mână sunt cele mai vizibile, ai mare grijă de ele dacă vrei să impresionezi un bărbat. Chiar dacă va fi captivat de discuția pe care o purtați, el își va arunca privirea din când în când asupra degetelor tale pentru a vedea dacă sunt îngrijite, dacă sunt bine date cu ojă, dacă sunt curate. Nu ți s-a întâmplat niciodată ca un bărbat să te atenționeze asupra acestui detaliu?