Usturoiul importat din China este plin de chimicale! Uite cum să îți dai seama

Home / Health / Usturoiul importat din China este plin de chimicale! Uite cum să îți dai seama
Usturoiul importat din China este plin de chimicale! Uite cum să îți dai seama

Usturoiul  este unul dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă! Știm cu toții că mulți oameni din întreaga lume folosesc usturoi crud ca un remediu tradițional pentru controlul tensiunii arteriale, scăderea tensiunii arteriale, colesterol ridicat, boli de inimă coronariene, infarct miocardic, reducerea fluxului sanguin datorită îngustării arterelor și ateroscleroza. Dar atunci când vorbim de țara de proveniență a usturoiului, ar trebui să știi că cel din China este foarte periculos pentru sănătate. Uite cum să îți dai seama dacă este sau nu importat din China!

Multe studii diferite au confirmat că alicina, compusul activ găsit în usturoi folosește același mecanism ca și medicamentele de control al tensiunii arteriale, numite inhibitori ai ECA pentru scăderea tensiunii arteriale. Se crede că usturoiul previne crearea angiotensinei II, un hormon și ajută la relaxarea vaselor de sânge. Și, după cum am spus, usturoiul este, de asemenea, extrem de util și eficient în controlul colesterolului LDL.

Citește și Folosește această mască o dată pe săptămână și părul tău va fi mai des! Uite ce conține

Ar trebui, de asemenea, să știi că atunci când mănâncă usturoi crud pe stomacul gol poți să tratezi mai multe probleme de stomac, inclusiv diaree. Un studiu recent a confirmat faptul că usturoiul vă poate ajuta, de asemenea, cu unele probleme nervoase, dar numai dacă este consumat pe stomacul gol. Usturoiul este una dintre cei mai eficienți și mai puternici agenți naturali utilizați în medicina alternativă. Usturoiul are capacitatea de a curăța întregul corp de paraziți, viermi, pentru a preveni diabetul, depresia, tifos și chiar cancer. Și mulți experți medicali au confirmat aceste descoperiri.

Usturoiul tau este importat din China? 

Din nefericire, mulți oameni din întreaga lume nu sunt conștienți de faptul că usturoiul pe care îl cumpără de la cel mai apropiat magazin alimentar sau pe care îl primesc într-un restaurant poate proveni de fapt din China. Ei bine, da, și cel mai șocant lucru este faptul că usturoiul produs în China este toxic. Conform celor mai recente statistici, experții spun că SUA a importat aproape o treime din usturoi din China, anul trecut. Controlul calității a fost întotdeauna o problemă mare, dar ceea ce ar trebui să știi este că marea problemă la usturoiul din China este modul în care este cultivat. Există producători chinezi care folosesc pesticide interzise pentru a stimula creșterea usturoiului. Toate aceste toxine pot distruge instantaneu sănătatea.

Cum puteți să vă protejați?

Primul și cel mai important lucru  pe care trebuie să îl faci este să recunoști speciile toxice cultivate în China. Atunci când cumperi usturoi data viitoare, ai mare grijă la următoarele lucruri:

  • usturoiul chinezesc este mai ușor și mai puțin bulbos
  • usturoiul din China nu are gust absolut deloc sau are un gust foarte fad
  • fermierii chinezi elimină adesea rădăcinile și stemul pentru a reduce greutatea pentru transportul maritim. Așa că, în cazul în care acestea nu sunt eliminate, usturoiul pe care doriți să în cumpărați ar trebui să fie în siguranță.

Și nu uitați, cel mai sigur mod de a vă bucura de beneficiile acestei legume este dacă acesta este cultivat de fermierii locali sau chiar de voi, acasă.

Comments are closed.