0

Vara aceasta se poartă tunsorile pixie, wet-look-ul și nuanțele de arămiu

Vara acestui an aduce cu sine o serie de noutăți în ceea ce privește coafurile. Hairstylistul Cristi Pascu ne spune care sunt tendințele în sezonul cald, exemplificând în ce mod ne putem tunde, coafa sau vopsi pentru a fi la modă.

Coafurile Pixie

“În cazul femeilor care au sau vor părul scurt se poate apela la coafura de tip Pixie. Scurt și chiar exagerând puțin.  Vă puteți rade pe lateral sau la spate pentru un plus de avangardism”, spune Cristi Pascu.

Bobul texturizat

“În cazul femeilor care au părul mediu, bobul texturizat este coafura vedetă. Acesta poate fi mai mult sau mai puțin lung, însă foarte franjurat la vârfuri pentru a permite versatilitate. Poți să-l aranjezi drept, să-i dai volum, poți să-i faci bucle gen beach waves, care se poartă și în această vară”, adaugă specialistul.

Wet look

“Aceasta este o coafură cool, simplă și spectaculoasă, care nu necesită un efort deosebit. Este recomandată în special femeilor cu păr mediu sau lung. Ai nevoie de o cremă de păr, un gel și un fixativ puternic. Coafura wet look va fi vedetă anul acesta la petrecerile de pe plajă, fie că sunt ele pe timp de zi sau noaptea în club”, spune Pascu.

Gigi Hadid Photo by George Pimentel/WireImage

Împletiturile

“Sunt mereu în vogă, însă totul depinde de cantitatea și calitatea părului. Se poartă nodurile sau coada de cal în variațiuni, de la o coafură de zi la una de  seară”, explică specialistul

Blond și arămiu

“Atunci când vorbim despre nuanțe, sezonul cald este mult mai darnic. Putem merge de la un blond platinat, alb sau gri pentru cele care vor să fie în tendințe, la un arămiu închis pentru femeile care vor să fie în ton cu sezonul estival, dar preferă o nuanță mai domestică”, declară Cristi Pascu.

S-ar putea să-ți placă și...