Vedetele au purtat ținute de poveste pe covorul roșu de la Cannes!

Home / Fashion / Vedetele au purtat ținute de poveste pe covorul roșu de la Cannes!
Vedetele au purtat ținute de poveste pe covorul roșu de la Cannes!

Festivalul de la Cannes reușește să aducă în fiecare an pe covorul roșu cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, regizori, producători și oameni de televiziune. Dincolo de competiția cinematografică, Cannes a devenit un punct de referință și în materie de fashion, vedetele întrecându-se în ținute care mai de care mai spectaculoase și ieșite din comun, dar și în coafuri. Care sunt până acum vedetele care au câștigat puncte la acest capitol? Mai jos, puteți găsi cele mai scpectaculoase piese vestimentare de covor roșu, care au încâtntat criticii până peste poate. 

Amal și George Clooney

Una dintre cele mai spectaculoase apariții pe covorul roșu de la Cannes a fost cea a lui George Clooney și a soției sale, Amal. Amal clooney red carpet cannes 2016

Una dintre cele mai spectaculoase apariții pe covorul roșu de la Cannes a fost cea a lui George Clooney și a soției sale, Amal. Amal poartă poartă o rochie Versace, care îi scoate în evidență talia de viespe și corpul foarte bine tonifiat. Culoarea aleasă pentru această rochie i se potrivește perfect, contrastând cu părul și rujul aprins pe care a ales să le poarte.

Giulia Roberts

Giulia a ales să poarte negru la premiera filmului Money Monster și a făcut o alegere foarte bună. Rochia este elegantă și grațioasă, fiind îndelung apreciată de criticii de modă din intreaga lume. Colierul pe care l-a ales este Repossi și adaugă o notă în plus de eleganță, completând ținuta cu succes.

julia roberts cannes 2016

Hofit Golan

Rochia pe care a purtat-o Hofit Golan a atras atenția tuturor pe covorul roșu. Imprimeurile jucăuș cu buline  contrastează cu eleganța aplicațiilor negre tip frunză care încep pe talie și se ducă către bust și către partea de jos a rochiei. Este o ținută reușită, din toate punctele de vedere.

hofit golan cannes 2016

Julianne Moore

Actrița arată absolut suberb pe covorul roșu de la Cannes în această rochie ce poartă semnătura Givenchy. Transparențele rochiei asigură nota de feminitate și eleganță, fiind dozate absolut perfect. Îmbinarea materialelor și transparențelor, la fel ca și finisajul rochiei i-au adus lui Julianne Moore aprecieri din partea criticilor, la premiera filmului Cafe Society.

julianne moore cannes 2016

Blake Lively

Blake Lively a ales pentru covorul roșu de la Cannes o rochie de la Atelier Versace, care îi conturează formele foarte bine. Nu știm cum poate arăta așa după ce a născut, dar mizăm pe faptul că are gene foarte bune. Rochia este absolut spectaculoasă și arată fix atât cât trebuie, nimic mai mult.

blake lively cannes 2016