Vedetele dezvăluie secretul fericirii. Cele mai inspirate citate motivaționale pentru a avea succes și o viață împlinită

Home / Lifestyle / Vedetele dezvăluie secretul fericirii. Cele mai inspirate citate motivaționale pentru a avea succes și o viață împlinită
Vedetele dezvăluie secretul fericirii. Cele mai inspirate citate motivaționale pentru a avea succes și o viață împlinită

Steve Jobs, J.K. Rowling, Ellen Degeneres, Jim Carrey sau Dalai Lama sunt doar câteva dintre vedetele care au descoperit dsecretul fericirii absolute, dedicându-ți viața dezvoltării personale și celei spirituale. Ei sunt cei care au dezvăluit și altora în ce constă fericirea și succesul, dar și ceea ce trebuie să faci pentru a le obține. Citatele lor au devenit cu adevărat motivaționale pentru jumătate de glob, care au început să le aplice. Află acum care sunt cele mai bine păzite secrete ale fericirii, pe care unele vedete le-au descoperit deja!

Citește și: Și-au desenat tot corpul, iar acum regretă! Vedetele cu cele mai neinspirate tatuaje!

Steve Jobs: ” Timpul tău este limitat, așa că nu îl pierde trăind viața altora. Nu lăsa zgomotul pe care îl produc alții și opiniile celor din jur să te îndepărteze de vocea ta interioară. Și cel mai important, trebuie să ai curajul de a-ți asculta propria intuiție și sufletul”

steve jobs

Ellen Degeneres: ” Urmează-ți pasiunea, fii sincer față de tine însuți și nu urma niciodată drumul altcuiva, decât dacă ești în pădure și te-ai rătăcit. Atunci, pentru numele lui Dumnezeu, alege cărarea deja bătătorită!”

Ellen Degeneres

J.K. Rowling: ” Sper că dacă nu îți aduci aminte de niciun sfat de la mine, atunci îți vei aduce aminte de vorbele lui Seneca: O poveste este o poveste, la fel ca și viața. Nu contează cât de lungă e, ci cât de bine e povestită, asta contează cel mai mult”

J.K. Rowling

Jim Carrey: ” Frica va fi parte din viața ta mereu, dar tu ești cel care decide cât de mult cântărește și cât de mult o lași să se manifeste. Poți petrece o viață întreagă văzând fantome, îngrijorându-te legat de drumul pe care îl vei alege, dar tot ceea ce contează sunt deciziile pe care le luăm și care se impun a fi luate din dragoste, nu din frică. Aici trebuie să facem clar distincția, între frică și dragoste, pentru că mulți cred că aleg din dragoste, dar asta este de fapt doar frică deghizată. Ceea ce vrem noi cu adevărat pare a fi imposibil de atins, de aceea nici nu îndrăznim să cerem universului asta, de cele mai multe ori”

Jim Carrey

Dalai Lama: ” În ciuda dificultăților pe care le întâlnești, păstrează-ți mereu optimismul. Întotdeauna vei putea să depăsești orice fel de dificultate cu optimism și încredere în propria persoană”

FILE - In this Feb. 18, 2011 file photo, Tibetan spiritual leader the Dalai Lama gestures as he addresses the Mumbai University students in Mumbai, India. The Dalai Lama said Thursday, March 10, 2011, that he will give up his political role in Tibet's government-in-exile, shifting that power to an elected representative. The Tibetan spiritual leader, speaking on the anniversary of the 1959 Tibetan uprising against Chinese control, said the time has come "to devolve my formal authority to the elected leader." (AP Photo/Rafiq Maqbool, File)
(AP Photo/Rafiq Maqbool, File)

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.