Care sunt cele mai bine păzite secrete ale starurilor de la Hollywood pentru a avea o față fără riduri

Home / Beauty Tips / Care sunt cele mai bine păzite secrete ale starurilor de la Hollywood pentru a avea o față fără riduri
Care sunt cele mai bine păzite secrete ale starurilor de la Hollywood pentru a avea o față fără riduri

De câte ori nu te-ai uitat la vedetele de la Hollywood, întrebându-te ce fac pentru a avea tenul curat și strălucitor, mereu proaspăt? Probabil că ți-ai răspuns că operațiile estetice și produsele scumpe de îngrijire ale tenului sunt cele care dau asemenea rezultate. Cât se poate de greșit. Trucurile de frumusețe ale vedetelor sunt în general simple și cât se poate de naturiste, iar acum cele mai bine secrete de frumusețe ale vedetelor de La Hollywood vin către tine. Încearcă-le și tu!

Citește și: Eva Longoria îți dezvăluie secretele frumuseții ei! Ce zici de ele?

Secretul de frumusețe al frumoasei Lupita Nyongo

Pentru un ten radiant, Lupita folosește nutrienții din uleiul de avocado. Este cea mai la îndemână soluție, iar ea este foarte mulțumită de această procedură simplă. Uleiul din avocado penetrează pielea și o hidratează, în același timp. După ce îți cureți pielea seara, aplică un strat subțire de pastă de avocado, pe care să o lași toată noaptea. Experții spun că aceasta restructurează pielea, lăsând un ten catifelat și hidratat.

Lupita Nyongo

Secretul de frumusețe al lui Jennifer Aniston

Pentru atenuarea pungilor de sub ochi și a cearcănelor, Jen aplică în fiecare seară gel din petrol sub ochi. Acest lucru face parte din ritualul ei zilnic de frumusețe pentru eliminarea ridurilor, de la care nu se abate niciodată. Apoi, dimineața, ea umple chiuveta cu apă și cuburi de gheață și își bagă fața pentru câteva minute în compoziția răcoroasă. Acest truc reduce pungile de sub ochi, și asta pentru că gheața îngustează vasele de sânge, încetinind circulația.

Jennifer Aniston

Secretul de frumusețe al actriței Catherine Zeta Jones

Catherine are un remediu naturist pentru un păr strălucitor. Actrița spune că stiliștii au folosit acest truc ani buni de zile pentru părul ei, efectul fiind acela de regenerare a părului degradat. Aplică bere pe păr și las-o timp de câteva minute, pentru a-și face efectul. Apoi spală părul și clătește-l. Aplică acest tratament o dată pe săptămână.

Citește și: Trucuri de frumusețe de la Gigi Hadid, cel mai apreciat fotomodel al momentului!

Catherine Zeta Jones

Secretul de frumusețe al lui Blake Lively

Blake Lively are și ea un truc de frumusețe care previne apariția vârfurilor despicate. Ea spune că a învățat de la mama ei să aplice maioneză pe vârfuri înainte de a se spăla pe cap. În acest fel, șamponul nu usucă excesiv vârfurile. Ea mai folosește și uleiuri de păr, care îl lasă strălucitor de fiecare dată.

blake

Secretul de frumusețe al lui Kim Kardashian 

Kim Kardashian vine cu o idee genială pentru exfolierea feței. Poate că ai observat că tenul vedetei este mereu strălucitor și sănătos. Ea aplică un tratament foarte simplu de exfoliere facială, care conține zahăr. Pentru față, poți amesteca zahărul cu orice produs de spălat, iar pentru corp, amestecă zahăr cu gel de duș. Dacă ai piele sensibilă, încearcă zahăr brun pentru această procedură.

Citește și: Elle Macpherson și secretul frumuseții ei la 51 de ani! Uite de ce arată vedeta mereu tânără!

kim

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.