VIDEO / Băutura care a ajutat peste 45.000 de mii de bolnavi de cancer

Home / Health / VIDEO / Băutura care a ajutat peste 45.000 de mii de bolnavi de cancer
VIDEO / Băutura care a ajutat peste 45.000 de mii de bolnavi de cancer

Rudolf Breuss a fost un medic austriac care a realizat o dietă de 42 de zile concepută pentru a distruge celulele canceroase în curs de dezvoltare. Întregul regim a fost bazat pe sucuri din legume. După mulți ani de studiu și cercetare, medicul Rudolf Breuss a conceput această dietă care a fost încercată de 45.000 de bolnavi de cancer, care au mărturisit că regimul i-a ajutat să se simtă mai bine, iar procesul bolii a fost încetinit.

Regimul alimentar a fost încercat chiar și de persoanele sănătoase, care nu aveau celule canceroase în corp, timp de o săptămână, iar după acest timp au raportat efecte pozitive și semnificative asupra sănătății. Printre aspectele cele mai evidențiate au fost

 • somnul a devenit mult mai bun, liniștit și odihnit
 • a crescut doza de energie
 • sistemul imunitar a fost îmbunătățit, iar fluctuațiile de frig sau căldură au dispărut, dar și posibilitatea de îmbolnăvire cu gripă sau alte boli

Despre ce dietă este vorba?

Tratamentul Breuss Împotriva Cancerului le sugerează pacienților să elimine din alimentația lor orice aliment solid timp de 42 de zile.
Breuss Cancer Cure sugereaza pacientii dont sa manance orice alimente solide, timp de 42 de zile. In schimb, să consume multe legume, însă toate stoarse, făcute pastă, suc sau supă.

O porție servită trebuie să conțină:

 • o sfeclă
 • un morcov
 • o țelină
 • o jumătate de cartof
 • o ridiche

Toate aceste legume trebuie pisate sau băgate la blender până când se va forma o pastă.

Cum funcționează dieta?

Potivit declarațiilor medicului Breuss, nu doar că supraviețuiesc cu ajutorul proteinelor și a alimentelor solide, ci chiar se înmulțesc cu ajutorul lor. Dieta doctorului a fost realzată pentru a elimina celulele canceroase datorită legumelor. Ingredientele au fost atent alese pentru beneficiile pe care le aduc organismului uman.

Iată beneficiile fiecărui ingredient

 • Sfecla roșie

Europenii au folosit sfecla roșție în tratarea cancerului timp de mai multe secole. Această legumă conține nutrienți necesari organismului uman și îl ajută să lupte împotriva cancerului sau a altor boli. De asemenea, sfecla roșie poate îndepărta tumorile prin eliminarea toxinelor cancerigene din ficat, rinichi și sistemul limfatic.

 

sfecla rosie
FOTO: beextrahealthynow.net
 • Morcovul

Cercetatorii de la Universitatea Newcastle au descoperit ca morcovii conțin compusi de combatere a tumorilor. acești compuși sunt cunoscuți sub numele de poliacetilene. Poliacetilene opresc creșterea tumorii. De altfel, conform altor studii realizate de-a lungul timpului, s-a descoperit că morcovii mai conțin, de asemenea, și un alt compus care luptă împotriva cancerului, cunoscut sub numele de falcarinol, care a redus dimensiunea tumorilor la șobolani cu o treime.

morcovi
FOTO: beextrahealthynow.net
  • Țelina

Proprietățile țelinei sunt remarcabile, mai ales după ce s-a descoperit că ucide până la 86% din celulele canceroase la plămâni datorită unui compus cunoscut sub numele de apigenin. Conform cercetărilor, acest compus oprește celulele canceroase din reproducere.

telina
FOTO: beextrahealthynow.net
   • Cartoful

Studiile arată că această legumă, cartoful, suprimă reproducerea celulelor de canceroase de imfom, ficat, de stomac, de col uterin, de colon și de prostată. De asemenea, produce apoptoza (moartea) celulelor.

cartofi
FOTO: beextrahealthynow.net
 • Ridichea

Ridichea ajută la detoxifierea organismului deoarece conține o cantitate mare de vitamina C și antociani, buni pentru inimă si sistemul imunitar. Este cunoscut faptul cpă vitamina C ucide celulele canceroase, iar antociani posedă efecte antioxidante care luptă împotriva radicalilor liberi si protejează ADN-ul.

FOTO: beextrahealthynow.net

FOTO: naturalhealthbeats.com

Dacă informațiile oferite de elli.ro vă sunt folositoare, dați share articolului să-l citească și prietenii voștri de pe Facebook. Pe noi ne găseți pe rețeaua de socializare cu numele de elli.ro.

Comments are closed.