0

VIDEO / Spală-te de trei ori pe săptămână cu ulei de cocos și bicarbonat de sodiu și vei avea rezultate incredibile

Toate femeile își doresc un ten luminos și fără imperfcțiuni, iar multe dintre noi singur am încercam fel și fel de metode pentru a reuși să avem pielea fină și fără riduri. Din păcate, nu toate cremele dau randament, însă dacă ai obosit să tot încerci cosmetice îți sugerăm să încerci un remediu natural din cocos și bicarbonat de sodiu.

Poate sună ciudat această combinație: bicarbonat de sodiu și ulei de cocos, însă face miracole asupra tenului, iar pe internet rețeta a devenit virală. Milioane de femei din întreaga lumea folosesc deja această rețetă pentru a avea fața mult mai curată, fără acnee și, de asemenea, previne îmbătrânirea. Tot ce aveți nevoie pentru a realiza rețeta minune este să aveți la îndemână ulei de cocos și bicarbonat de sodiu pe care să le combinați. După o săptămână de la folosire veți vedea rezultatele. Este vorba de un scrab pe care îl folosiți de trei ori în șapte zile, iar pielea voastră va căpăta un alt aspect

Cum se prepară scrabul din ulei de cocos și bicarbonat de sodiu

Aveți nevoie de un bol, o lingură, două lingurițe de ulei de cocos și două de bicarbonat de sodiu. Puneți compoziția într-un fol, frecați timp de 5 secunde, după care o băgați la microunde 30 de secunde. După ce s-a topit integral, puneți bolul în frigider pentru 5-10 minute. Apoi, compoziția s-a întărit suficient încât să o aplicați pe față!

Beneficiile și componentele uleiului de cocos: conține vitamina E, vitamina K și minerale cum ar fi de Fier. Este un bun hidratant și calmant pentru pielea arsă, curăță foarte bine dinții, este un bun balsam pentru păr, ajută în calmarea pielii crăpate, tratează infecţiile cu ciuperci, chiar şi candida, folosit ca unguent local, este foarte bun în masajele împotriva celulitei, poate fi folosit și ca deodorant în combinație cu alte elemente, uleiul de casă poate fi folosit zilnic pentru față ca hidratant dacă îl folosiți sub formă de săpun, catifelează pielea.

Beneficiile bicarbonatului de sodiu: poate nu are un gust foarte bun, însă în mod cert este un bun calmant natural pe care îl poți procura de la orice magazin. Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru albirea dinților, ajută pielea să scape de iritații, face pielea mai catifelată, fiind bun și împotriva psoriazusului, este excelent ca scrub pentru față, dar și corp, înlătură veninul, iar dacă îl aspiri prin casă vei vedea că împospătează mirosul camerei.

S-ar putea să-ți placă și...