Vindecă-te pe interior pentru a avea un corp frumos în exterior. Iată care este elixirul tinereții

Home / Health / Vindecă-te pe interior pentru a avea un corp frumos în exterior. Iată care este elixirul tinereții
Vindecă-te pe interior pentru a avea un corp frumos în exterior. Iată care este elixirul tinereții

Produsele antirid și toate metodele care se anunță a fi minune pentru piele nu te pot ajuta cu nimic dacă organismul tău este bolnav, lipsit de hidratare, fără minerale sau vitamine. Trebuie să ne curățăm corpul de toxine, să fim cu adevărat sănătoși pentru a avea o piele tânără, fără imperfecțiuni. Care este elixirul tinereții și cum poți ajunge să ai un corp armonios citești în rândurile de mai jos.

Probabil te aștepți să citești despre o licoare magică, însă elixirul tinereții este compus din trei lucruri foarte importante: hidratare, mâncarea sănătoasă și mișcarea. Nu ai nevoie de mai mult! Dacă ai grijă de sănătatea ta și pielea ta va respira mai fericită. Nu vei mai avea riduri timpurii, vei fi mai fericit(ă) și astfel vei putea să trăiești în armonie cu tine și corpul tău.

Bea multă apă

Apa este cel mai important element pentru organismul uman. Într-un procent de 70%, corpul nostru este numai apă. Trebuie să ne hidratăm constant. Este necesar să consumăm multe lichide zilnic. Dacă vem apă, și organismul nostru funcționează mai bine. Apa ajută toate organele, fluidizează sângele și astfel pielea noastră este mai sănătoasă. Nu avem o piele sănătoasă? Este posibil și pentru că nu bem apă. Dacă bei apă, pielea ta fi mai elastică, producția de colagen sau de acid hialuronic din corp nu scade dramatic. Bea apă pentru a avea un tonus mai bun înainte, n tpul și după ce ai făcut sport. Bea apă în orice moment al zilei. 2-3 litri de apă pe zi îți vor asigura energia necesară. Evident, apa este doar un element de care organismul are nevoie.

Mănâncă sănătos

Alimentele procesate trebuie să dispară din alimentația ta. Mănâncă sănătos. Consumă cât mai multe legume naturale. Fructele și legumele sunt bogate în vitamine și minerale. Hrana noastră de zi cu zi trebuie să fie bogată în legume și fructe de mai multe culori. Fructele sunt o sursă importantă de energie. Legumele sunt și ele, de asemenea, bogate în minerale și vitamine importante, care regenerează organismul, organele vitale și dau prosperitate. Consumă legume, indiferent că le consumi crude, fierte sau în mâncare. Alege legume bogate în potasiu, fibre, magneziu, fier calciu, proteine. Viața ta se va schimba totul dacă vei începe să mănânci sănătos.

Fă sport

Mișcarea este imperios necesară. Fă mișcare în orice moment al zilei, ori de câte ori ai ocazia. Fă mișcare dimineața, înainte de serviciu. Fă mișcare seara, după serviciu. Chiar și 5 minute pe zi de mișcare contează. Nu ai timp să mergi la sală? Cumpără-ți un stepper sau o bicicletă pentru acasă. Pedalează 10 minute înainte de somn. Vei avea mai multă energie, iar somnul va fi mult mai bun. Dacă nu faci mișcare, organismul tău nu mai funcționează normal. Lipsa activității sportive dezvoltă obezitatea. Dacă ai prea multe kilograme în plus, nici pielea ta nu este mai fericită.

Notă: *Conținutul de pe site-ul elli.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l pe Facebook