Visezi la un păr perfect drept și irezistibil? Iată cum îl obții în 4 pași simpli!

Home / Beauty Tips / Visezi la un păr perfect drept și irezistibil? Iată cum îl obții în 4 pași simpli!
Visezi la un păr perfect drept și irezistibil? Iată cum îl obții în 4 pași simpli!

Părul drept este din nou în trend, deși tendințele anilor precedenți nu ar fi indicat către această direcție. Din fericire, această coafură poate fi obținută cu ușurință acasă, dacă știi câteva trucuri.

Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ți îndrepta părul ca la salon:

1. Spală-te pe cap cu șamponul obișnuit în care ai adăugat în prealabil puțin bicarbonat de sodiu. Acesta va elimina toate bacteriile și va regla cantitatea de sebum pe care o produce scalpul tău. Folosește balsam pentru a netezi vârfurile și apoi clateste cu apă din abundență.
2. Șterge părul cu un prosop curat, pe lungime. Evită să faci prea multe mișcări, pentru că s-ar putea electriza ulterior din această cauză. Aplică un ulei hidratant pe lungimea părului, pentru a-i conferi un plus de strălucire și pentru a evita inducția electrostatică.
3. Împarte-ți părul pe șuvițe și usucă-le cu ajutorul unei perii rotunde și al foehnului, trăgând fiecare șuviță în jos prin mișcări de rotire a periei.
4. După ce părul s-a uscat complet, pulverizează un spray protector împotriva căldurii și împarte-l din nou în mai multe șuvițe. Folosește placa de întins părul pentru a netezi fiecare șuviță. La final, poți aplica încă un strat subțire de ulei hidratant, doar pe vârfuri sau poți pulveriza un spray gloss pentru a-i conferi un finish perfect.