0

Vivace, tratamentul antirid unic în România. S Clinic – Dr. Constantin Stan deține cea mai inovatoare tehnologie pentru eliminarea ridurilor

În S Clinic găsiți cea mai nouă metodă antirid din România, unică la noi în țară. Vivace, cea mai avansată tehnologie ce oferă rezultate spectaculoase anti-aging, a fost lansată recent de către Estetica Top Medical. Tratamentul Vivace funcționează pe bază de radiofrecvență fracționată și are rol de lifting și fermitate, acționând în zona feței, gâtului, decolteului, mâinilor și corpului și se regăsește exclusiv în S Clinic, din zona Herăstrău.

Sub deviza „Love the skin you’ re in”, Vivace atenuează liniile fine și ridurile, cu efect imediat de lifting și fermitate, fără durere și fără timp de recuperare.

Tratamentul Vivace poate fi realizat în S Clinic – Constantin Stan. Tehnologia oferă posibilitatea unui tratament targetat, în funcție de nevoile fiecărui pacient.
Pentru zonă faciala, se poate opta pentru tratarea întregii fețe sau targetat, pe patru zone: frunte și ochi, obraji, bărbie și zona mandibulară, gât. Foarte important este de reținut faptul că, datorită capătului de tratament ce are o mărime optimă (și 36 de ace) se poate lucra și zona perioculară și periorbitală.

Efectul este garantat:

• tratamentul atenuează ridurile, pentru ca pielea să devină imediat mai fermă și mai netedă;
• tratează acneea și cicatricile postacneice;
• reduce porii.

Pentru corp, Vivace ofertă alternativă în tratarea  vergeturilor și a zonei decolteului.

Tratamentul este  precedat de aplicarea cremei anestezice, pentru un confort sporit al pacientului, realizându-se astfel intervenția fără durere sau timp de recuperare. Rezultatele se văd imediat și se îmbunătățesc cu timpul. Efectul se păstrează timp de șase luni, după care se poate relua tratamentul.

Este important de reținut faptul că radiofrecvența funcționează pe baza unor unde ce penetrează straturile pielii pentru a încălzi selectiv țesuturile și matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen.

Această încălzire locală stimulează metabolismul fibroblastilor; accelerând producerea de noi fibre de colagen și elastină, ceea ce conferă fermitate și elasticitate pielii, asigurându-i un aspect sănătos și întinerit. Vivace combină radiofrecvența cu microneedling, pentru a avea un efect anti-aging mai intens.

Recomandarea specialistului este de a face trei tratamente, la șase săptămâni distanță unul față de celălalt. Rezultatele se păstrează timp de șase luni, timp în care procesul de regenerare a colagenului se intensifică. Un tratament facial complet durează 45 de minute, la care se adaugă timpul de aplicare a anestezicului, de 20 de minute.

Andreea Berecleanu susține că noua tehnologie face cu adevărat minuni asupra pielii. ” Industria de frumusețe vine în întâmpinarea dorințelor noastre! Îmi place să descopar ce este nou în materie de procedee non-invazive care să ajute la regenerarea tenului, fără durere sau timp de refacere. Ceva mai mult decat un tratament cosmetic, radiofrecvență combinată într-un mod știintific cu micro-ace. Pentru elasticitate, hidratare, fermitate, eliminarea porilor, s-a lansat la S Clinic – Dr. Constantin Stan aparatul Vivace, ultima noutate Top Line Romania. O singură ședință e suficientă pentru a avea un ten fresh și odihnit. #toplineromania #sclinic” , a menționat prezentatoarea tv pe rețeaua de socializare.

Vivace este disponibil exclusiv în S Clinic, din  str. Aron Cotruș, Nr. 57, Etaj 1, Herăstrău , București.

S Clinic – Constantin Stan

S Clinic, cel mai nou centru de excelenta in chirurgia estetica, este, in acelasi timp, cel mai avansat centru medical din cadrul grupului de clinici Medical Service, din care mai face parte unitatea cu acelasi nume de la Bacau .

Intrucat serviciile medicale oferite tin de zona estetica, deci de frumos, de multumire si incredere in sine, spatiul S Clinic a fost gandit cat mai departe de ce inseamna o structura medicala clasica si stresul pe care o astfel de structura il induce de obicei oamenilor. Cu un design futurist, forme simple si multa atentie pentru lumina care umple incaperile,

S Clinic cauta sa ofere pacientilor confortliniste ,siguranta si o abordare medicala individualizata, precum si proceduri estetice si dermatologice extrem de moderne.

Cine este doctorul Constantin Stan

Este absolvent al Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi, promotia 1982 cu distinctia „Magna cum laude”.

Are dubla specializare in: ORL si chirurgie cervico-faciala la Spitalul Panduri, Bucuresti, sub indrumarea prof. Dr. Hociota Chirurgie plastica si reconstructiva la Spitalul de Urgente Floreasca, Bucuresti, sub indrumarea prof dr. Ioan Lascar.

A absolvit in 2001 Masteratul de Chirurgie Estetica Morfodinamica la Universitatea de Studii din Milano

Este lider de opinie in cadrul Allergan Academy.

Dr. Constantin Stan a primit de-a lungul carierei sale 96 de diplome pe care le puteți viziona pe site-ul S Clinic – Dr Constantin Stan.

S-ar putea să-ți placă și...