Vopsește-ți părul natural și menține-i sănătatea și strălucirea

Home / Beauty Tips / Vopsește-ți părul natural și menține-i sănătatea și strălucirea
Vopsește-ți părul natural și menține-i sănătatea și strălucirea

Vopsirea părului presupune expunerea lui la o serie de chimicale care îl atacă și îl fac să-și piardă sănătatea și strălucirea. Iată câteva amestecuri naturale cu ajutorul cărora poți schimba culoarea părului fără a-i face rău.

Nuanțe seducătoare de blond

Amestecă zeamă proaspătă de lămâie cu apă și clateste-ți părul cu acest mix pentru a-i deschide nuanța. Ceaiul de musețel are același efect, indiferent dacă îl folosești pentru clătire sau îl adaugi în șamponul tău obișnuit. Pentru un efect mai rapid, amestecă pudră de rubarbă cu apă și aplică pasta obținută pe lungimea părului; las-o să acționeze timp de o oră și clateste apoi cu apă și șampon din abundență.

Castaniu închis irezistibil

Amestecă o jumătate de ceașcă de pudră de cacao cu o linguriță de miere și una de oțet de mere și apa caldă. Aplică amestecul pe păr, așa cum aplici o mască obișnuită, de 2-3 ori pe săptămână și las-o să acționeze 10-15 minute. Părul tău va căpăta în scurt timp nuanța dorită de castaniu închis.

Arămiu și roșcat natural

Henna este o soluție pentru obținerea nuanțelor naturale de roșcat și o poți folosi ca atare sau o poți combina cu ceai roșu. O altă variantă pentru astfel de nuanțe este pudra de hibiscus amestecată cu apă; aceasta se aplică precum o mască, se lasă să acționeze 10-15 minute și se clateste cu apă călduță.