Vrei buze mai mari și riduri mai puține? Învață cum să îți faci propriul botox acasă

Home / Beauty Tips / Vrei buze mai mari și riduri mai puține? Învață cum să îți faci propriul botox acasă
Vrei buze mai mari și riduri mai puține? Învață cum să îți faci propriul botox acasă

Cum timpul trece foarte repede, primele semne de oboseală și îmbătrânire incep să apară pe piele. Și, în loc să mergi la magazin și să cumperi tot felul de creme scumpe antirid sau anti-îmbătrânire, mai bine îți faci propria mască acasă! Are fix același efect, dacă nu chiar mai vizibil și mult mai eficient! Rezultatele apar după prima utilizare, mai ales dacă vrei buze mai pline și mai puține riduri! 

Dacă vreți să știți rețeta de botox natural, nu vă mai ținem foarte mult în suspans. Aveți nevoie de doar 3 lingrediente, iar acestea sunt:

  • 1 lingură de smântână
  • 5 linguri de suc de morcov proaspăt stors
  • 1 lingură de amidon de porumb

Mod de preparare:

Se dizolvă amidonul de porumb într-o jumătate de pahar de apă, apoi se toarnă apa într-un vas și se adaugă 100 ml de apă clocotită. Totul se fierbe la foc mic, până când veți obține un amestec omogen. Apoi, se răcește amestecul ușor și se adaugă smântână și suc de morcov proaspăt. Se agită amestecul, iar apoi nu trebuie decât să speli fața bine și să aplici botoxul natural, adică masca. Se lasă pe față timp de 25-30 minute.

Masca de față care redă strălucirea tenului în doar 15 minute! Funcționează pentru orice tip de ten!

Cel mai bine este să faci un peeling înainte de a pune masca. La final, se spală masca cu apă caldă și se aplică un strat de crema nutritivă. Poți păstra la frigider restul măștii. În scopul de a obține cele mai bune rezultate, ar trebui să se aplice masca  timp de trei zile la rând. Această mască va elimina urmele de oboseală și ridurile, hidratează fața, iar pielea ta va fi elastică și strălucitoare.