Vrei să ai noroc în dragoste? Locul în care te așezi îți poate aduce jumătatea!

Home / Health / Vrei să ai noroc în dragoste? Locul în care te așezi îți poate aduce jumătatea!
Vrei să ai noroc în dragoste? Locul în care te așezi îți poate aduce jumătatea!

Locul unde te așezi într-un restaurant sau într-o cafenea îți poate aduce sufletul pereche. sau dacă nu sufletul pereche, atunci te poate face remarcată cu siguranță de către ceilalți. Așa că dacă asta este ceea ce îți dorești, ar trebui să ții cont de câteva sfaturi simple, dau utile, care te scot imediat din anonimat. Uite ce trebuie să faci!

Citește și: 6 semne că nu mai este interesat de tine și că relația e la final! Despărțirea este clar inevitabilă dacă pățești la fel

Nu trebuie să te așezi în mijlocul restaurantului pentru a te face remarcată. De fapt, specialiștii spun că acesta ar fi cel mai puțin vizibil loc pentru asta. Dar există alte locuri care îți pot aduce ”vizibilitate”. Așa că dacă sunteți în căutarea unei persoane speciale de sex opus, locul în care stați în picioare sau vă așezați poate produce diferențe în modul în care sunteți percepută. Iată care sunt cele mai bune locuri pentru a atrage sufletul pereche aproape de voi!

  • Stați cu spatele către bar, dacă trebuie să stați la bar. Asta va îndrepta toate privirile către voi, tocmai prin faptul că poziția pe care ați ales-o nu este una obișnuită. Gândiți-vă că din cele 10 persoane care stau cu fața către barman, una singură va fi vizibilă și aceea vei fi tu, tocmai pentru că poziția nu este una standard.
  • Stați lângă un prieten, dar cu ochii spre club. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl puteți face dacă vreți să captați privirea cuiva.
  • Îndreptați-va corpul spre mijlocul încăperii sau spre ringul de dans. Asta va da de înțeles celorlalți că sunteți deschisă, receptivă și disponibilă. Constatarea nu va fi una conștientă, așa că nu încercați să faceți mai mult decât atât pentru a atrage atenția. Acest lucru este suficient.
  • Mișcați-vă prin încăpere. Dacă înțepeniți într-un singur loc, acest lucru nu va atrage atenți a nimănui, ci vă va pune într-un con de umbră. Dacă începeți să vă plimbați prin încăpere, exergia mișcării va atrage atenția, iar privirile se vor întoarce după voi mai mult ca sigur.
  • Stați lângă fereastră. Mulți oameni se uită pe fereastră sau au tendința de a se îndrepta înspre fereastră. Este o poziție bună pentru a vă face remarcată de ceilalți.
  • Vorbiți în direcția mulțimii și râdeți mult. Aceste lucruri nu au cum să nu fie remarcate de către cei din jur. Mai ales că vă expuneți foarte mult, având în vedere că sunteți întoarsă către locul unde se petrece acțiunea. Nu trebuie să fiți în mijlocul lor pentru a-i cuceri.