Vrei să călătorești singură? Iată care sunt cele mai sigure destinații din lume!

Home / Lifestyle / Vrei să călătorești singură? Iată care sunt cele mai sigure destinații din lume!
Vrei să călătorești singură? Iată care sunt cele mai sigure destinații din lume!

Tot mai multe femei independente sunt dornice sa descopere singure lumea și să meargă neînsoțite în cele mai exotice locuri. Unele destinații nu sunt însă foarte sigure pentru o femeie vulnerabilă.

Iată câteva locuri în care poți călători singură fără să îți faci griji că ai putea păți ceva. Cu siguranță vei avea parte de un sejur de neuitat, mai ales că, din când în când, ne face bine să avem parte de câte o vacanță în care să fim singure, fără companie, unde să cunoaștem oameni noi.
Copenhaga

Capitala Danemarcei număra peste 2 milioane de locuitori și este veșnic animată. Arhitectura sa deosebită este doar unul dintre motivele pentru care ar trebui să o vizitezi. Transportul este sigur, mai ales în zona metropolitană. Dacă îți planifici o excursie la Copenhaga, trece pe lista de obiective turistice fântână Gefijun, care îți va dezvălui povestea mitologică a țării.

Helsinki

Capitala Finlandei numără peste 1,3 milioane de oameni. Clădirile construite în stilul art nouveau și numeroasele galerii de artă fac din acest oraș o adevărată oază pentru turiști din toată lumea. În plus, este și o destinație perfectă pentru shopping, mai ales dacă îți dorești să îți împrospătezi garderoba pentru sezonul rece.

Setubal

Dacă visezi la o vacanță caldă, optează pentru orașul Setubal din Portugalia. Acesta este destul de mic și liniștit, cu doar 800.000 de locuitori și îți pune la dispoziție cele mai delicioase vinuri și preparate pe bază de fructe de mare. În plus, în apropiere se află și Parcul Național Serra da Arrabida, unde munții și marea îți vor oferi una dintre cele mai spectaculoase priveliști din lume.