Vrei să îți faci un tatuaj? Uite 3 stiluri care se poartă în 2016!

Home / Lifestyle / Vrei să îți faci un tatuaj? Uite 3 stiluri care se poartă în 2016!
Vrei să îți faci un tatuaj? Uite 3 stiluri care se poartă în 2016!

Anul care a trecut a oferit multe tatuaje spectaculoase și curente inedite de tatuaje, dar se pare că 2016 pregătește ceva și mai spectaculos, spun specialiștii, care se întrec deja în a realiza tatuaje inedite. Un lucru este sigur: indiferent de ce trend ai alege, cel mai important lucru este să ai un tatuaj personalizat, care să reprezinte ceva pentru tine, nu pe care să-l alegi dintr-un catalog. 

Tatuaje minimaliste

tatuaj 2016

Sunt în trend de câțiva ani buni încoace, iar exemplele spectaculoase vin chiar de la Hollywood, de la specialiștii tatuatori și de la vedetele care solicită aceste tip de tatuaje. Și pentru că s-au răspândit deja în întreaga lume, probabil că vor mai fi la modă încă ceva ani de acum înainte. Tatuajele minimaliste sunt alese, în general, de oameni care nu au mai fost într-un salon de tatuaje și care vor să facă o primă încercare în a-și acoperi corpul cu opere de artă migăloase. Așa că dacă nu ai încă un tatuaj, cel mai bine ar fi să îți alegi unul din această categorie, ca și primă încercare. Așa, vei fi sigură că nu dai greș.

Tatuajele într-o singură linie

tatuaje 2016

Pentru a fi mai simplu de înțeles, tatuajele într-o singură linie sunt cele în cadrul cărora există doar conturul. Ele nu sunt pline, nu sunt bătute cu pigmenți pentru a umple formele, ci se aseamănă unei schițe. Sunt cât se poate de simpliste, arătoase și artistice, perfecte pentru cineva care vrea să iasă în evidență. Acest trend a fost lansat de Mo Ganji, un artist tatuator din Statele Unite. Pornind de la ce a realizat el, s-a înregistrat un adevărat val de solicitări pentru astfel de tatuaje, care au ajuns la fel de populare ca și cele minimaliste.

Tatuaje de inspirație cubistă

tatuaj_2016

Pablo Picasso a fost ”inventatorul” cubismului, e adevărat, în pictură. Arta tatuajului a preluat acest stil din pictură, pe care l-a transformat în trend în 2016, creând forme senzaționale de animale și flori, folosind cuburi de culoare. Iar efectul este cu adevărat spectaculos. Acest trend se potrivește cel mai bine femeilor, mai ales prin delicatețea realizării și efectul lor vizual pe piele.

Ceea ce trebuie să ții minte este că specialiștii în domeniu îți recomandă să alegi un tatuaj personalizat, nu să îl alegi dintr-un catalog, și asta pentru că odată făcut, el va rămâne permanent pe piele, așa că trebuie să te gândești foarte bine la cum vrei să arate. Important este să îți placă ție și să reprezinte ceva pentru tine, nu pentru cei din jurul tău.