Vrei să-l înnebunești în pat? Iată ce să faci și ce să nu faci în dormitor: învață din experiențele celebrităților

Home / Health / Vrei să-l înnebunești în pat? Iată ce să faci și ce să nu faci în dormitor: învață din experiențele celebrităților
Vrei să-l înnebunești în pat? Iată ce să faci și ce să nu faci în dormitor: învață din experiențele celebrităților

Sexul nu cunoaște limite, nici creativitatea sau imaginația care vin odată cu el. Sau poate că există totuși niște limite, pe care ar fi indicat să nu le depășești, mai ales dacă nu ai încredere totală în partenerul tău? Gândește-te numai la câte scandaluri sexuale au avut vedetele de la Hollywood și la câte sex tape-uri au ieșit pe piață în ultima perioadă. Te face să te gândești de două  ori înainte de a mai da curs imaginației, nu-i așa? Recomandările noastre ar fi să îți păstrezi moderația în dormitor, pe cât de mult posibil. Dar nici să nu pici în extrema cealaltă, în care nu recurgi decât la poziția misionarului pentru a obține orgasme!

Citește și: L-ai înșelat? Ce trebuie să faci ca să nu-ți pierzi partenerul rănit definitv

În dormitor, ar fi ideal ca moderația să existe, mai ales dacă nu îți cunoști foarte bine partenerul sau nu sunteți de foarte mult timp într-o relație. Uite ce ar trebui să faci și ce nu ar trebui să faci în dormitor, pentru a te asigura că nu ai dureri de cap după.

Poze și filmulețe

Știm că poate părea amuzant sau excitant, dar gândește-te dacă vrei cu adevărat să faci asta, în condițiile în care nu ai garanția că peste o săptămână te vei mai întâlni cu bărbatul care îți propune asta. Aici, apar o serie de întrebări: Oare va șterge filmulețele? Oare le va pune online? Oare îți va da tag în ele și îți va compromite imaginea definitiv? Sunt o serie de întrebări normale, la care ar trebui sî te gândești mai serios înainte de a face asta. Uită-te la Paris Hilton și la Kim Kardashian, care au picat în această plasă și le-a fost foarte greu după să își mai spele imaginea. Oricât de kinky ar părea, gândește-te de două ori înainte de a face asta.

Să îi spui pe alt nume

Nu ar fi indicat să îi spui partenerului Brad Pitt. Sau să îl strigi Keanu, când pe el în cheamă Andrei. Este adevărat, asocierea cu o vedetă care îți place poate fi un stimulant, dar cel mai bine ar fi să păstrezi acest secret doar pentru tine. Faptul că îi spui așa cu voce tare poate fi un turn off major pentru el. Plus că există riscul să întrerupă  orice fel de comunicare cu tine după. Limitează-te doar la a-ți imagina asta, nu a-i spune și lui. Este cel puțin ciudat.

Couple

Lucruri perverse

Atâta timp cât lucrurile sunt consimțite de ambele părți, nu se poate numi perversitate. Puteți să vă jucați cu imaginația, dar cel mai bine ar fi să purtați o discuție înainte despre ceea ce urmează să se întâmple și cam care ar fi preferințele fiecăruia, pentru a nu vă trezi cu surprize neplăcute. Cum ar fi, de exemplu, o a treia persoană care să apară la ușă și să vă întrebe când începe distracția. Nu ar fi puțin ciudat?

Sexul nu este o scuză pentru a sta într-o relație. Niciun un mijloc de a-l pedepsi pe celălalt. 

Motivația principală a sexului ar trebui să fie aceea de a te face să te simți bine. Atunci când îl folosești ca armă împotriva celuilalt, deja complică lucrurile și intrăm în alt tip de discuții, care necesită detaliere. Sexul nu este o scuză pentru a sta într-o relație. Oricât de bun ar fi sexul, o relație are nevoie de mult mai mult decât atât pentru a se menține și pentru a rezista. Iar atunci când ești supărată pe el, nu te răzbuna prin sex sau prin lipsa lui. Sexul nu este o monedă de schimb, decât în situații excepționale. Alege să fii alături de el atunci când te supără sau când are o problemă, cum a fost cazul Selenei Gomez și a lui Justin Bieber.