Zodiile cu cele mai sensibile organe! Iată cât de repede te îmbolnăvești, în funcție de zodie!

Home / Lifestyle / Zodiile cu cele mai sensibile organe! Iată cât de repede te îmbolnăvești, în funcție de zodie!
Zodiile cu cele mai sensibile organe! Iată cât de repede te îmbolnăvești, în funcție de zodie!

Știai că zodia în care te-ai născut te face să ai anumite vulnerabilități în ceea ce privește organele sau anumite părți ale corpului? În funcție de zodia pe care o ai, poți să resimți anumite sensibilități fie la nivelul oaselor, fie la nivelului capului sau chiar a organelor interne. Dacă ești Berbec, Scorpion sau Vărsător, trebuie să citești acest material, pentru a vedea cum îți sunt afectate organele de zodia în care te-ai născut!

Citește și: Atenție la combinațiile de numere care se repetă! Sunt semnale că trebuie să schimbi acum ceva în viața ta!

Berbec

Nativii din Berbec resimt sensibilități la nivelul părții superioare a corpului, mai ales în zona capului. Ei pot avea probleme cu durerile de cap, de exemplu. Craniul și creierul sunt alte două organe care cunosc sensibilități destul de mari, iar în timp, trebuie să aibă grijă de aceste zone, pentru a evita problemele și situațiile neplăcute. Fața este din nou un punct sensibil, iar dinții, de asemenea. Pot resimți dureri în zona dinților și a cefei sau pot suferi de diferite alte afecțiuni care se manifestă la acest nivel.

Scorpion 

Zodie de pământ, Scorpionii sunt temperamente destul de puternice și agitate, dar foarte bine înfinte în pământul-mamă. De altfel, problemele care pot apărea în ceea ce îi privește fac referire la organele apropiate pământului, din partea de jos a corpului. Un Scorpion poate să aibă sensibilități la nivelul intestinului gros, al uretrei și prostatei, precum și în ceea ce privește colonul. Sunt organe de care trebuie să aibă grijă și pe care trebuie să le mențină sănătoare. Dietele cu ceaiuri sunt recomandate, în cazul lor. Sunt combinații de plante care lucrează fix pe organele unde ei au probleme. De asemenea, hemoroizii îi pot deranja în egală măsură, având predispoziție către acest lucru. Iar la nivel de nas, trebuie să aibă mare grijă, pentru că oasele nasului sunt și ele foarte fragile.

Vărsător

Nativii din această zodie resimt sensibilități la nivel de sânge. Se pot pricopsi cu tot felul de boli și afecțiuni ale sângelui, de aceea este indicat să își facă controale cât mai des, pentru a evita orice probleme. Picioarele sunt și ele un punct slab. Se pot lovi, îți pot luxa gleznele, pot resimți dureri musculare care îi pun la pământ. Este indicat să facă sport, pentru a preveni orice fel de probleme care apar la acest nivel. Gleznele sunt firave, după cum am mai spus și au nevoie de atenție specială. Evitați să purtați pantofi cu toc foarte înalt sau pantofi incomozi, care pot afecta gleznele și circulația la nivelul picioarelor. Este mai bine să preveniți decât să tratați.