Metoda 7 skin este o metodă coreeană de hidratare super mega wow pe care am descoperit-o și eu pe alte grupuri și site-uri de frumusețe pe care le răscolesc și le răscolesc zilnic.

O să încep și eu ca Ion Creangă, ori mai bine zis o să-l plagiez puțin, în ideea că nu știu alții cum sunt, dar eu de când sunt părinte nu prea mai dorm. De fapt, primul an a fost dur din punctul ăsta de vedere, acum e mai ușor. Nopțile au devenit zile și tot așa, vă puteți imagina cât erau cearcănele, ridurile de expresie se transformaseră în ceva mai mult, în sfârșit, un început de sfârșit, cum mai zic eu.

De de câțiva ani am devenit pasionată de treaba asta cu tot ce ține de cosmetică. So, este pasiune, nu sunt expertă și nici cosmeticiană, iar ce o să citiți aici sunt doar pure experiențe. M-am gândit că dacă pe mine m-au ajutat niște chestii să dau zvon în țară.

Metoda 7 skin coreeană pentru hidratare

Așaadar, fetelor, mamelor și băieților, dacă sunteți și voi pe aici, am descoperit această metodă 7 skin, care e chiar mișto pot zice:)

Fetele astea din Coreea cu tenul mega super wow sunt așa de la mama natură, dar știu și ele ceva despre frumusețe. În ultima perioadă, Europa a luat cu asalt cam tot ce ține de cosmetică și trucuri, că vecinii noștri de glob sunt mai smart pe partea asta. No offense! Și au inventat niște creme mișto, plus alte produse drăguțe, Doamne ajută! 😀

View this post on Instagram

?

A post shared by Blogul De Frumusete (@bloguldefrumusete) on

Ca să nu mai scriu iar fraze peste fraze, că așa îmi stă în caracter și în vorbire, vă spun pe scurt, că nu e chiar o mare filozofie această metodă 7 skin, însă este foarte mișto pentru pielea ta, pentru a mea a funcționat 😀

Metoda 7 skin se referă la hidratarea intensă cu un toner hidratant, eu am de la Klairs, l-am găsit recomandare pe un grup de beauty unde am citit super multe chestii și de unde chiar mi-am luat multe informații.

Este vorba de grupul The ordinary, care este foarte bine organizat. Și produsele astea le folsosesc de ceva vreme și sunt încântată de ele. Vă povestesc altădată despre ele.

După ce ai curățat bine tenul, adică double cleansing dacă ai folosit cremă protecție peste zi sau make-up, ori o spălare simplă dacă ai avut doar cremă hidrantantă pe față, apoi vă ștergeți bine pielea.

Nu trageți de piele, o tamponați cu un prosop curat pe care îl folosiți doua zile la rând. O dată pe o parte, în cealaltă zi pe cealaltă parte.

Apoi, aplicați câțiva stropi de toner hidratant în palmă și vă masați ușor fața, ori tamponați bine toner-ul pe față. Repetați acest proces de șapte ori, rezultatul o să fie wow.

Metoda 7 skin mi-a hidratat intens tenul

Adică tenul vostru va fi mult mai odihnit, relaxat. De ce? Pentru că a primit necesarul de apă și ingrediente bune din toner-ul pe care l-ați folosit. Merge să faceți această metodă înainte să ieșiți în oraș ori când simțiți că aveți fața super obosită.

De menționat este că toner-ul nu se folosește în jurul ochilor, deși, trebuie să recunosc, eu fac asta uneori din lene. My bad!

Cum spuneam, eu folosesc toner-ul de la Klairs de care sunt foarte încântată. Încerc pe cât posibil să nu folosesc produse cu parfum și alcool. Puteți folosi orice fel de toner, nu doar asta, important e să fie safe ca și ingrediente.

Puteți la fel de bine să folosiți acid hialuronic cu apă termală. Acidul hialuronic usucă pielea dacă nu este folosit cu o cremă sau apă termală. Nu se folosește pe tenul uscat.

Aveți grijă la ingredientele din cosmetice!

Am scris un articol despre lista cu ingredientele nocive din cosmetice, puteți să-l accesați și să citiți singurei despre ce n-ar trebui să conțină cremele noastre.

Toner-ul de la Klairs pe care îl folosesc este tot produs coreean, dăh! Are ingrediente bune și super hidratează. După ce folosesc acest toner îmi continui rutina. Rutina trebuie să fie abordată pentru fiecare ten în parte.

Eu am un ten semi gras, mai exact cu zona T în care îmi apare coșuri. Încă sunt la stadiul de învățare în ceea ce privește produsele pe care le folsoesc și cum să le introduc în rutina mea.

Nu mai alăptez și am introdus retinolul de la The ordinary, pe care de curând am aflat că nu trebuie să-l folosesc în aceeași seară cu acizii exfoliați. Vorbim altădată despre asta 😀 Cin-cin

Sursa foto: Kirill Balobanov – Unsplash

  • Notă: *Conținutul site-ului www.bloguldefrumusete.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerez să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile de produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomand să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.
  • Mă puteti găsi și pe Instagram: bloguldefrumusete sau Facebook: Blogul De Frumusete

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.